Спечелете 25 палатки, 50 хамака, 150 статива за телефон и 40000 ключодържателя от Nestea


Краен срок - 3 ноември 2017

Промоцията започва на 18 септември 2017 г. Промоцията ще продължи до 03 ноември 2017 г. или до изчерпване на количествата на наградите в обектите, включени в Промоцията, което от двете събития настъпи по-рано.

Участващите опаковки са: Нестий 0.5л и Нестий 1.5л, всички вкусове

С участие в промоцията може да бъде спечелена една от следните награди:

1. Ключодържател "Нестий" - Наградите по точка 6.1. с пазарна стойност под 30 лв.
2. Палатка "Нестий" – 25 бр.
3. Хамак "Нестий" – 50 бр.
4. Статив за телефон – 150 бр.

За всеки две бутилки закупени наведнъж от участващите опаковки (Нестий 0.5л и Нестий 1.5л) в участващите обекти, потребителят получава скреч карта на място от същия търговския обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване може да спечелите, както следва:

При надпис "Печелиш ключодържател” – потребителят има право да получи един брой награда, описана в т. 6.1 Приложение № 1, на място в търговския обект.

При наличие на Промо код (комбинация от 7 символа – цифри, букви или и двете), потребителят може да го регистрира на www.nesteapromo.bg и да разбере дали печели една от общо 225 награди, описани в т. 6.2., 6.3., 6.4 и Приложение № 1 след теглене на електронен жребий на случаен принцип. При регистриране на промо код, участниците трябва да попълнят име, фамилия, телефон за контакт и e-mail адрес, и да декларират, че са запознати и приемат Официалните правила на Промоцията и имат навършени 14 години. Няма ограничение за броя на регистрираните кодове от един потребител. Един участник от може да спечели само една награда от вид (палатка, хамак или статив) за целия период на Промоцията и само една награда в даден период. Електронните жребии на случаен принцип ще бъдат теглени, както следва:

Период 1 (20 статива, 7 хамака, 3 палатки) – 25-ти септември;
Период 2 (20 статива, 7 хамака, 3 палатки) – 2-ри октомври;
Период 3 (20 статива, 7 хамака, 3 палатки) – 9-ти октомври;
Период 4 (20 статива, 7 хамака, 3 палатки) – 16-ти октомври;
Период 5 (20 статива, 7 хамака, 3 палатки) – 23-ти октомври;
Период 6 (20 статива, 7 хамака, 3 палатки) – 30-ти октомври;
Период 7 (30 статива, 8 хамака, 7 палатки) – 6-ти ноември;

Скреч карти с надпис "Печелиш ключодържател”, няма да могат да бъдат предявявани за награда в други участващи в промоцията обекти, различни от мястото на покупка, както и в по-късен момент от същия обект, където продуктът е закупен.

Общият брой скреч карти е 80 000 броя, като 40 000 броя от картите са " Печелиш ключодържател”, 40 000 броя "Промо код ХХХХХХ”.

При спечелване на една от наградите, описани в точки 6.2, 6.3, 6.4, имената на печелившите ще бъдат публикувани на сайта www.nesteapromo.bg в срок от 10 работни дни от тегленето на съответния седмичен жребий. Също така, Организаторът ще се свърже с печеливш участник на посочения телефонен номер в рамките на периода на Промоцията. При невъзможност Организаторът да установи контакт със спечелил участник на предоставения телефонен номер за контакт до 17 ноември 2017 г., последният губи правото си на награда, като не се дължат компенсации.

Всеки спечелил ще получи наградата си чрез куриер за сметка на Организатора на посочения от нея/него адрес за доставка в рамките на 2 месеца след приключване на Промоцията. При получаване на наградата, спечелилите трябва да предоставят скреч карта с изтегления като печеливш код на куриера, доставящ наградата. Ако печелившият не може да получи наградата си тогава, когато тя бъде доставена от Организатора по причини, за които последният не носи отговорност, печелившият ще разполага с 2 седмици да вземе наградата си от офиса на куриера, считано от момента, в който печелившият е надлежно уведомен. Ако печелившият не може да бъде намерен на адреса, куриерът оставя съобщение с адрес за контакт и телефонен номер.

С участието си в настоящата промоция участниците декларират и се съгласяват, че предоставят личните си данни доброволно като необходимо условие за участие в промоцията и за ползването на правата, които могат да придобият с участието си в него, и предоставят изричното си съгласие Организаторът да обработва предоставените от тях лични данни за нуждите на промоцията и в частност за целите на маркетинга и доставянето на спечелената награда, както и се съгласяват, че в случай на получаване на награда техните имена, адрес на местоживеене, снимка или други лични данни биха могли да станат публични и да бъдат използвани в аудио, печатни видео или интернет материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. Спечелилите награда от Конкурса подписват изрична Декларация за съгласие с условията по тази точка/протокол и предават скреч картата на куриера.

Приемайки награди с пазарна стойност над 30 лева, печелившите се задължават да попълнят и подпишат предоставена от куриер на партньор на Организатора и Възложителя декларация по следния образец: връзка към декларацията. С получаването на декларацията и приемането на наградата печелившите участници се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл. 8, ал. 6, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация. При отказ да бъде полълнена и подписана декларацията, печелившият губи правото си награда.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара