Спечелете 400 скутера, 600 тонколонки и 2500 ранички от Milka


Краен срок - 27 ноември 2017

Регистрирайте промо кодове от продукти Milka на www.milka.bg или чрез SMS на 1890*
и разберете веднага дали печелите.

C 1 регистрирани кода можете да спечелите Мilka раница.
С 3 регистрирани кода можете да спечелите Bluetooth тонколона.
С 5 регистрирани кода можете да спечелите самобалансиращ скутер.

За повече информация се обадете на тел: 0888422896 (според тарифния план).
* Цената на един SMS е 0.30 лв. с включен ДДС за абонатите на Мтел и VIVACOM и 0.29 лв. с включен ДДС за абонати на Telenor

Запази опаковката с промо кода, за да получиш наградата си!
 

Продукти участващи в промоцията – Всички шоколади Milka с промоционален стикер.

Образец на промоционалния стикер:



Механизъм на промоцията /играта/:

Стъпка 1: Закупете Milka шоколад(и) с промоционален стикер. На вътрешната страна на промоционалния стикер е отпечатан 8 символен код.

Стъпка 2: Регистрирайте го на www.milka.bg или чрез SMS на кратък номер 1890*
        *Цената на един SMS е 0.30 лв. с включен ДДС за абонатите на Мтел и VIVACOM и 0.29 лв. с включен ДДС за абонати на Telenor.

Стъпка 3: Разберете веднага дали печелите:
            С 1 регистриран код можете да спечелите раничка Milka;
            С 3 кода можете да спечелите Bluetooth тонколона Milka;
            С 5 кода можете да спечелите самобалансиращ скутер Milka
Предвидени награди:
        Раничка Milka – общо 2500 броя за периода на промоцията.
        Bluetooth тонколона Milka – общо 600 броя за периода на промоцията.
        Самобалансиращ скутер Milka – общо 400 броя за периода на промоцията.

Разпределението на награди ще се извършва всеки ден на произволен принцип по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди на база регистрации в промоцията.

Участниците разбират дали печелят веднага след регистрацията на необходимия брой кодове за всяка награда:

При регистрация на 1-ви код участниците имат шанса да спечелят раница Milka.
При регистрация на 2-ри код участниците имат шанса да спечелят раница Milka.
При регистраиця на 3-ти код участниците имат шанса да спечелят раница Milka или Bluetooth тонколона Milka (ако не са спечелили раница Milka).
При регистрация на 4-ти код участниците имат шанса да спечелят раница Milka или Bluetooth тонколона Milka (ако не са спечелили раница Milka).
При регистрация на 5-ти код участниците имат шанса да спечелят раница Milka или Bluetooth тонколона Milka или Самобалансиращ скутер Milka (ако не са спечелили раница Milka или Bluetooth тонколона Milka)

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен телефонен номер и да го потвърди. За целта, на предоставения телефонен номер участникът ще получи SMS с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията на профила си. Всяка отделна регистрация/участие изисква отделна верификация по указания по-горе начин.

С един SMS може да бъде регистриран само един код. За един код може да бъде изпратен само един SMS.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Участникът трябва да изпраща кодове чрез SMS от един и същ мобилен номер и/или да регистрира всеки код, въвеждайки същия телефонен номер на www.milka.bg.

Печелившите участници, регистрирали кодoвете си с SMS ще бъдат известени чрез обратен SMS и ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който в 7-дневен срок могат да заявят адрес за получаване на наградата. Печелившите участници, регистрирали кодовете си чрез интернет (www.milka.bg), ще бъдат известени веднага след регистрацията чрез допълнителен екран, на който е изписан телефонен номер, на който ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата (на цената на едно обаждане според тарифния план на участника), както и печелившите кодове, които трябва да пазят и предадат на куриера, за да получат наградата си. Допълнително, печелившите ще получат на обратен SMS, на телефонния номер, който са дали при регистрация с потвърждение с телефонния номер, на който трябва да позвънят, както и печелившите кодове, които трябва да пазят и предадат на куриера, за да получат наградата си. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Един участник може да направи максимум 5 регистрации на денонощие. Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

При спечелване на определена награда, кодовете, с които е спечелена, не важат при участие за друга награда. Ако при регистрация на 5 кода не сте спечелили някоя от наградите, за да продължите да играете, трябва да регистрирате нови уникални кодове от съответния брой!

Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат изходящо обаждане с информация относно кой офис на куриерската фирма може да посетят, за да получат наградата си. Непотърсени награди след 7 дневен срок няма да бъдат раздавани и ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката. При получаване на награда Самобалансиращ скутер Milka се подписва двустранен приемо-предавателен протокол между куриера и получателя на наградата.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност и предоставени на куриера всички промоционални опаковки с печеливши кодове!

ОРГАНИЗАТОРЪТ НЯМА ДА ВРЪЧВА НАГРАДИ НА УЧАСТНИЦИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ ОПАКОВКИТЕ С ПЕЧЕЛИВШИ КОДОВЕ!

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ ОПАКОВКИ НА МЯСТО, КОЕТО ДА ПРЕДПАЗИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ!

Спечелете СЕГА

12 Коментари

  1. Не съществува линк за регистрация в момента!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Регистрацията е приключила на 27 ноември, няма как да регистрирате код през декември месец :) Проверявайте крайните срокове преди да участвате.

      Изтриване
  2. Вече минаха 50 работни дни, наградата я няма... Безобразие! Колкото и пъти да се обадим, все е насочена към куриер...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвайте да се свържете директно с Milka, за да могат да проверят какво се случва с наградата Ви. Телефон на потребителя: 0800 13 500 (безплатен от цялата страна).

      Изтриване
  3. Имам награда раничка срещу промоционален код FDWYQJF8.Регистрирах се на 1.11.2017.Беше ми обяснено, че до 45 работни дни ще бъде доставена. Днес сме 15.01.2018г и нямам никакво известие. Моля, бъдете коректни!

    ОтговорИзтриване
  4. Моля, предоставете ми адрес на офис, от където да си получа раничката Милка!

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте, защо се ПРОДАВАТ ОЩЕ ШОКОЛАДИ С ПРОМОЦИОНАЛНИ СТИКЕРИ!!! А ИГРАТА Е МИНАЛА!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На този въпрос могат да ви отговорят организаторите от Монделийз България ЕООД. Те отговарят за дистрибуцията на продуктите си. Макар, че се съмняваме да има шоколади с промоционални стикери от игра проведена преди 2 години, през 2017.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара