Играйте и спечелете 5 страхотни награди от Megacart


Краен срок - 17 септември 2017

ИГРАЙ и СПЕЧЕЛИ в НОВАТА НИ ИГРА ''5 НАГРАДИ по време на ЛИСТОПАДИ"!

Задават се есенни листопади, а с тях и дъжд от награди от megacart.bg, О-йее!

УЧАСТВАЙ и можеш да СПЕЧЕЛИШ една от 5-те СТРАХОТНИ НАГРАДИ - 1. Алуминиева бейзболна бухалка BAT JIAN WU 2. Кош за кола за домашен любимец Pet Booster Seat 3. Професионална палитра сенки за очи - 120 цвята 4. Практичен FM трансмитер S12BT с Bluetooth - 10в1 5. Практичен самонадуваем диван-легло, КОИТО ЩЕ ИЗТЕГЛИМ на случен принцип чрез специализиран софтуер и обявим на 18.09.2017г. Всички награди можеш да разгледаш на www.megacart.bg

УСЛОВИЕ:

1. Тагни максимален брой приятели в коментар под поста на играта, за да ги поканиш да се включат и те в '5 НАГРАДИ по време на ЛИСТОПАДИ"
2. Остави валиден имейл във ФБ месинджър прозореца, който ще ти се появи след като коментираш под поста на играта

Харесай страницата на megacart.bg, за да следиш участието си в играта и сподели поста на стената си във фейсбук, за да видят и всички останали приятели, които не успя да тагнеш!

Успех, усмивки и участвай не по-късно от 23:59 на 17.09.2017г.

В играта могат да участват всички български фейсбук потребители с валиден фейсбук профил и на възраст над 18 години. При съмнение за достоверността и валидността на профил на участник, организаторите могат да го дисквалифицират от играта по всяко време, по тяхна преценка и без предупреждение.

Разпределението на наградите става по описания ред и реда на теглене имената на печелившите – първият изтеглен печели първата награда и така за всички останали награди.

Играта не е обвързана с покупка като условие за участие. Наградите могат да бъдат отказани за получаване от техните получатели с писмено искане чрез изпращане на лично съобщение до фен страницата на фирмата или на имейл info@megacart.bg.

Всеки от печелившите ще бъде уведомен писмено на предоставения от него по време на играта имейл и следва да потвърди получаването й като предостави адрес за доставка на наградата в срок от две седмици след обяваване на печелившите. В случай, че няма потвърждение в регламентирания срок, наградите остават при организатора на играта – Megacart. Условие за получването на наградата е да сте предоставили валиден имейл, н акойто ще бъдете уведомени, ако сте сред печелившите.

Името на печелившия участник ще бъде обявено във фейсбук страницата на Megacart с url адрес:https://www.facebook.com/megacart.b... на 18.09.2017, а ваучерът ще бъде изпратен по имейл на победителя.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара