Спечелете 25 подаръчни комплекта от Болярка


Краен срок - 25 септември 2017

Общият награден фонд е 25 (двадесет и пет) подаръчни комплекта, от които 20 (двадесет) подаръчни комплекта съдържащи чанта „БОЛЯРКА“ с 2 броя БОЛЯРКА в РЕТ опаковка от 2.2 л. и 5 (пет) подаръчни комплекта съдържащи чанта „БОЛЯРКА“ с 6 (шест) броя БОЛЯРКА НЕПАСТЬОРИЗИРАНА в стъклена бутилка от 0.5 л. Във всеки един пост ще бъдат посочени наградите от общия награден фонд, които могат да бъдат спечелени. Всеки участник има право да спечели само една от наградите.

Всеки потребител в социалната мрежа Facebook може да участва в Играта на страницата на Boliarka https://www.facebook.com/boliarka.b.... В периода на провеждане на играта ще бъдат публикувани 5 (пет) поста. Всеки понеделник точно в 10:00 часа ще бъде публикуван пост на стената с продължителност до 10:00 часа на следващия понеделник. Всеки, който желае да участва и отговаря на посочените в тези правила условия може да коментира под публикуваните от нас постове. Участниците трябва да отговорят на въпроса публикуван в съответния пост на стената. Коментари, съдържащи нецензурно или обидно съдържание или обидна, расова, етническа или друга принадлежност ще бъдат изтрити, а съотвените участници дисквалифицирани. В играта не участват коментари под настоящата Facebook бележка. Всеки има право да участва само веднъж в съответния пост.

Всеки вторник след приключване периода на съответния пост посредством томбола в присъствието на 3 (трима) служители на Организатора, ще бъдат изтеглени 5 (пет) печеливши и 2 (двама) резервни участници от всички изпълнили условието на Играта да коментират под поста, като за целта се съставя и Протокол.

За целия период на провеждане на играта ще бъдат изтеглени общо 25 (двадесет и пет) печеливши участници, а именно по 5 (пет) печеливши участници за всеки от 5 (петте) публикувани поста.

В рамките на деня на съответното теглене на стената на страницата на Boliarka https://www.facebook.com/boliarka.b... ще бъдат публикувани имената на спечелилите участници.

Не по-късно от 7 (седем) календарни дни от съответното теглене, спечелилите участници трябва да предоставят на Организатора - трите си имена, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, като изпратят лично съобщение във Facebook. В случай че до посочения в предходното изречение срок, спечелил участник не предостави на Организатора данни за доставка, печелившият губи правото да получи спечелената награда. Наградата се предоставя при първата резерва в реда на изтеглянето й, след представяне на данни за доставка от съответния резервен участник в срок посочен от Организатора.

Наградите се получават безплатно – чрез куриер или чрез представител на Организатора в рамките на 30 (тридесет) работни дни след предоставяне на данни за доставка, от спечелилите участници.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара