Спечелете мечтаната награда от БГ Радио


Краен срок - 13 октомври 2017

БГ Радио и  Райфайзенбанк ти дават възможност да избереш с коя песен да завърши работния ден, а в края на всяка седмица може да спечелиш и мечтан подарък!

Регистрирай се за играта ни до 13 октомври! Сподели с нас с коя песен искаш да приключи работния ти ден и може да я чуеш  5 минути преди 17 ч.!

И това не е всичко! Сподели с нас какво мечтаеш да си купиш със следващата заплата и ако имаш късмет, твоето име ще бъде изтеглено и твоята мечта ще бъде сбъдната от БГ Радио!

Сега твоята сметка "За заплата" от  Райфайзенбанк е цяла година без такса! Ако я откриеш до края на декември, ще си спестиш месечните такси за следващите 12 месеца. Твоята сметка за превод на работна заплата ти дава бърз и лесен начин за ежедневно банкиране чрез Райфайзен ОНЛАЙН, контрол и постоянен достъп до средствата ти чрез твоята безконтактна дебитна карта.

Стойността на наградата не може да надвишава 100 лв. Гласуването на дневната песен ще се извършва в сайта на БГ Радио – www.bgradio.bg. Песента, която е събрала най-много гласове в рамките на деня ще се излъчи по БГ Радио в 16:55 часа.

Дължимият данък за получената награда е за сметка на спечелилото лице, като организаторите БГ Радио имат задължението да издадат бележка на спечелилото лице. То следва да го декларира впоследствие в годишната си данъчна декларация. От наша страна ще уведомим счетоводството и на физическото лице, спечелило награда, ще се предостави документ от платеца на наградата или от лицето, което я предоставя, от който документ да е видна стойността на наградата. Документът е по образец. Отговорността догодина за деклариране на печалбата е изцяло на получателя на наградата.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара