Спечелете 10 удобни хамака от Coca-Cola


Краен срок - 28 септември 2017

Да направим мястото, в което живеем, по-зелено е в наши ръце 🌳Сподели с коментар под този пост до 28-ми септември (включително) как допринасяш за опазването на природата и може да спечелиш 1 от 10 удобни хамака за приятни моменти навън.

Играта е отворена за участие на всички физически лица над 14-годишна възраст, живеещи в България, с изключение на служителите на S.A. Coca-Cola Services N.V., „Кока-Кола България“ ЕООД, „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД, „Кока-Кола Хеленик Бизнес Сървисиз Организейшън“ ЕООД, рекламните агенции, свързани с Играта; както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители, братя, сестри и съпрузи).

Всеки желаещ да участва в Играта трябва да посети www.houserules.bg и да се запознае с Официалните правила на Играта.

Всеки желаещ да участва в Играта трябва да има профил във Facebook (www.facebook.com) според Условията за ползване на платформата.

През своя Facebook профил, участникът трябва да:
        ​публикува на страницата на Coca-Cola (BG) във Facebook (https://www.facebook.com/cocacolabulgaria) под поста на Coca-Cola (BG), обявяващ началото на Играта на 25-ти септември 2017 г., коментар, в който описва с текст или представя с авторска снимка какви усилия в полза на опазването на природата тя/той прави.

Участниците декларират, че имат съгласието на всички присъстващи на снимките, които качват в Играта.

За валидно участие се счита всеки коментар с текст или снимка, публикуван на страницата на Coca-Cola (BG) във Facebook (https://www.facebook.com/cocacolabulgaria) в съответствие със сроковете, описани в Раздел 3, както и условията, описани в Раздел 4 и Раздел 5.

Публикуването на повече от един коментар не увеличава шанса на съответния участник за спечелване на награда.

Участието в Играта е обвързано с покупка на продукт на The Coca-Cola Company.

Печелившите участници ще бъдат 10 (десетима) на брой и ще бъдат изтеглени на случаен принцип, чрез електронен жребий, на 29.09.2017 г.

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта, е: Хамак с брандинг "Моят зелен град" - 10 броя. Стойността на един хамак е 39 лева.

Един победител може да получи само една награда.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 29.09.2017 г. и ще бъдат обявени на 29.09.2017 г. на страницата на Coca-Cola (BG) във Facebook (https://www.facebook.com/cocacolabulgaria).

Спечелилият участник е задължен да си сътрудничи с Организатора по всички въпроси, свързани с получаването на наградата. Ако победителят не изпълни задълженията си, отнасящи се до това сътрудничество, и по този начин възпрепятства постигането на съгласие за приемането и доставянето на наградата, това се считат за обстоятелства, в които Организаторът не носи отговорност. Уговореният с Организатора период от време не може да бъде удължаван и в случай че участникът-победител не спази крайния срок, тя/той ще изгуби правото си на награда.

Всеки участник, спечелил награда, следва да се свърже с Coca-Cola чрез лично съобщение във Facebook страницата на Coca-Cola (BG) https://www.facebook.com/cocacolabulgaria в срок от 48 часа след обявяване на победителите в страницата на Coca-Cola (BG) във Facebook (https://www.facebook.com/cocacolabulgaria), и да предостави телефон за контакт.

Всеки победител, избран на случаен принцип, ще получи 1 награда – Хамак с брандинг "Моят зелен град". Наградите ще бъдат изпратени в рамките на 45 работни дни от датата на предоставяне на адрес за доставка от страна на съответния победител.

Спечелете СЕГА

1 Коментари

  1. Хвърлям си боклуците в кошчетата за боклук, хвърлям си боклука разделно.Ако видя някое найлоново пликче или нещо от този род се навеждам и го изхвърлям после в кошчето.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара