Спечелете 5 броя газово барбекю с прибори от Coca-Cola


Краен срок - 18 септември 2017

Изглежда лесно да организираш и приготвиш идеалния грил, но в действителност зад това стои цяла наука.  Сравни твоите знания с правилата на ГРИЛ ЕТИКЕТА НА COCA-COLA, добави твое правило и участвай за наградите.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

- 5 броя газово барбекю в комплект с 3 бр. прибори с единична стойност 209лв. с ДДС.

Приемайки награди с пазарна стойност над 30 лева, Участиницте се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл. 8, ал. 6, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация. В случай че печелившият Участник е на възраст между 13 и 18 години, наградата се приема с подписана декларация от неин/негов (на печелившия) родител/настойник. При отказ да бъде попълнена и подписана декларацията, печелившият губи правото си награда.

При регистрация от Участниците ще бъде поискано да се съгласят с Условията за ползване на платформата като за целта трябва да отметнат поле, което удостоверява, че са прочели и са съгласни с Условията за ползване на платформата.

Следващата стъпка е клик на бутона „Участвай“ и съгласяване с правилата за разрешаване на апликацията да достъпи до данните на съответния Участник във Фейсбук.<br><br>

Следващата стъпка на Участника е участието във въпросник с 5 поредни въпроса. Даването на отговор на всеки един въпрос с клик върху една от трите опции е задължително за преминаване към следващия въпрос. Отговорите не са класифицирани като „верен“ и „неверен“. След преминаване през всеки въпрос следва видео с правилата на #ГРИЛЕТИКЕТА, което трябва да бъде изгледано.

След даването на отговор на последния пети въпрос съгласно правилата на апликацията Участникът трябва да изпише своите данни (име, фамилия, имейл, телефон) и да напише собствено грил правило в празното поле, предназначено за целта. Тази информация остава видима само от Участника и администратора на апликацията. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.

•    Име и Фамилия. Задължително е Участникът да посочи своите имена. Тази информация остава видима само от Участника и администратора на Coca-Cola Grill Academy.
•    Имейл адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален имейл, на който може да бъде открит при спечелване на награда.
•    Номер на мобилен телефон (08x1234567). Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.

Собственото правило, генерирано от Участника ще се публикува на страницата, на която се провежда играта, след одобрение на администратор.

След изписването му Участникът трябва да кликне върху бутона „Изпрати“, за да бъде активна заявката и съответно участието му в играта. Това е последната стъпка, необходима за участие в играта.

Непосредствено след това се появявава поле, в което има описание за Участника, генерирано от апликацията Coca-Cola Grill Academy. Споделянето му във Фейсбук не е задължително.

За да бъде допуснат за участие в тегленията на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва бъде в необходимата възрастова група за участие и да е спазил всички изисквания на платформата.

Печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип чрез електронно теглене на жребий за всеки награден фонд и ще са 5 на брой. Наградните фондове ще са общо 5 за цялата игра, съответно на броя на печелившите. 

Всички печеливши от съответните тегления ще бъдат оповестени на сайта http://coca-cola.grill.bg/ в деня на изтегляне на жребия. Изтегледните участници ще бъдат уведомени до 24 часа след изтеглянето и обявяването им в сайта по телефон и имейл, че са спечелили награда. Организаторът не носи отговорност в случай, че не успее да осъществи връзка с Участника, спечелил награда на съответния телефон или имейл адрес.В случай, че Организаторът не успее да осъществи връзка, ще бъде изтеглен нов пълноправен печеливш.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер до адреса на печелившия, посочен от него.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара