Спечелете клонотрошач Fieldmann FZD 4010-E


Краен срок - 24 септември 2017

За да спестите време и усилия в градината, доверете се на клонотрошач Fieldmann FZD 4010-E. Той може да бъде ваш незаменим помощник в надробяването на окастрените клони и храсти. А сега един от вас има шанс да го спечели!

Харесайте страницата на Praktiker и отговорете с коментар под публикацията на въпроса "Какъв е максималният диаметър на рязане на клонотрошач Fieldmann FZD 4010-E?"

Ще очакваме вашите отговори до 24.09.2017 г., а победителя ще обявим на 25.09.2017 г. в официалната ни Facebook страница.

Участник в Играта може да бъде всяко физическо лице, с постоянен адрес в България и валиден профил във Фейсбук (username). 

Всеки участник може да отговори на въпроса само веднъж и да участва само с един валиден профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие коментари към Играта впоследствие. 

Печелившият ще бъде избран на случаен принцип, чрез томбола между участниците, дали правилен отговор на зададения въпрос, с помощта на специализиран софтуер. Печелившият ще получи 1 бр. награда - клонотрошач Fieldmann FZD 4010-E.

След като бъде изтеглен и публикуван във Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG, печелившият в играта, в срок от 1 седмица от публикуването на спечелилия, трябва да се свърже с Организатора, чрез изпращане на лично съобщение на Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG. 

Печелившият участник трябва да се свърже с Организатора, чрез лично съобщение, на Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG в срок от 1 седмица от публикуването на името му във Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG и да посочи телефон за връзка, три имена и населено място, за да получи инструкции, относно получаване на наградата.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара