Спечели Bluetooth слушалки Sony MDR-100 ABN


Краен срок - 10 октомври 2017

Спечели супер модерни Bluetooth слушалки Sony MDR-100 ABN, като кликнеш върху картинката и тагнеш приятел в коментар, когото искаш да поздравиш с песента, която ти се е паднала!

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M/ . Участниците тагват приятел като коментар под поста на играта и се регистрират за участие. С регистрацията си участниците приемат настоящите правила. За валидни регистрации ще се броят тези, които са изпълнили условието на играта.

Награди: 2 броя слушалки Sony MDR-100ABN

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са тагнали приятел като коментар под поста на играта. Томболата ще бъде теглена на 02.10.2017 г., като печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на VIVACOM във Facebook, ще бъдат изтеглени и равен брой резерви (2 броя), в случай, че някой/и от печелившите не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочения от тях профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 2 дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата. Печелившите от град София е необходимо да дойдат лично до централния офис на VIVACOM на адрес "Цариградско Шосе" 115 И, за да получат наградата си. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш;

С изключение на печелившите от град София, наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка на наградата. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара