Спечелете екскурзия, таблет Acer Iconia B1-780, ваучер за пазаруване


Краен срок - 30 ноември 2017

Приемеш ли предизвикателството?! 🎉

Бъди сред първите трима, които попълнят стикерния албум #ОпознайБългария от CBA и грабни страхотна награда:

🥇1-во място – Ваучер за екскурзия до дестинация по избор на стойност 500лв.
🥈2-ро място – Таблет Acer Iconia B1-780 White
🥉3-то място – Ваучер за пазаруване на стойност 50лв. от CBA

Научи повече за България!

Родината ни е невероятно късче от рая! Всеки е чувал израза „Опознай родината, за да я обикнеш!“, това е напълно вярно. В подкрепа именно на тази родна обич и привързаност, ние от СВА създадохме този проект. Желанието ни е албумът да пробуди любопитство в децата и да запали в тях огъня на патриотизъм и родолюбие. Албумът ще бъде интересен и за родителите, тъй като в него има побрани много любопитни факти.

Стикер албумът „Опознай България“ е разделен на теми: от представянето на България на картата на света през нейния животински и растителен свят, природни феномени, исторически събития, традиции и обичаи, чак до едни от най-значимите ни спортни постижения.

При успешно колекциониране на всички стикери, вие ще държите в ръцете си една пълна енциклопедия за България, каквато е добре да присъства в библиотеката на всеки български дом. Албумчето ще донесе много забавление за вас и вашето дете, но освен това ще ви донесе и много знание.

Албумът включва 25 теми за България, всяка от които е изпълнена с много информация и снимков материал. Някои от изображенията обаче липсват. Тях ще откриете като стикери в магазинната мрежа на „ЦБА“ АД.

Условия на кампанията:

При покупка на стойност поне 10 лв. можете да получите безплатно едно пликче със стикери на касата на всички супермаркети СВА. Пълен списък с магазините на  „ЦБА“ АД намерите тук https://cbabg.com/vizh-nay-blizkiya-do-teb-magazin .

Ако не отговаряте на условието за покупка за минимум 10 лв., може да си закупите едно пликче със стикери срещу 1 лв. Едно пликче съдържа 5 броя стикери.

За да попълните целия албум, трябва да съберете всичките 120 стикера.

Период на кампанията: 20.09 – 30.11.2017 г. или до изчерпване на количествата.

Пожелаваме ви приятно четене и колекциониране!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара