Съхрани родния вкус и спечели 10 000 лева от Lidl


Краен срок - 22 октомври 2017

За да участва в Играта Участникът трябва в периода от 10:00 часа на 25.09.2017 г. до 23:59 часа на 22.10.2017 г.:

1. да се регистрира чрез попълване на онлайн формата на страницата gotvi.lidl.bg или

2. да попълни регистрационна форма на хартиен носител и да я изпрати на адрес:
ЛИДЛ България ЕООД енд КО. КД
Община Елин Пелин
п.к. 2129
с. Равно поле
ул. „3-ти март“ № 1
за играта „Съхрани родния вкус“

Безплатни бланки на регистрационната форма могат да бъдат получени при поискване във всеки магазин на Лидл България или да бъдат разпечатани от следния адрес: gotvi.lidl.bg/registration. За валидни регистрации по т.8.2 ще се считат само такива, регистрационните форми за които са изпратени по пощата с дата на пощенското клеймо не по-късна от 22.10.2017 г.

Онлайн формата и регистрационната форма на хартиен носител не се различават.

В онлайн формата, респ. регистрационната форма на хартиен носител, Участникът трябва да попълни следната задължителна информация:
(i) три имена;
(ii) телефон за контакт;
(iii) населено място;
(iv) адрес за кореспонденция;
(v) име на авторска рецепта за домашен продукт с роден вкус;
(vi) рецепта за начин на приготвяне на продукта;
(vii) история на домашния продукт.

Всеки Участник може да предостави и свой имейл адрес на предвиденото в регистрационната форма място.

2. да отбележи на предвиденото за това място, че се е запознал и е съгласен с Правилата за участие в Играта;

3. да отбележи на предвиденото за това място, че е съгласен и има готовност, в случай че Организаторът се свърже с него, да предостави за дегустация по описания в т.15 от тези Правила начин домашен продукт, произведен по авторската рецепта.

По желание Участникът може да предостави до 5 броя снимки на продукта си като ги прикачи в предвиденото за тази цел място в онлайн формата или ги изпрати заедно с регистрационната форма на хартиен носител.

Изисквания към домашния продукт: Участник може да участва в Играта само с продукт, който отговаря едновременно на следните условия:

1. принадлежи към една от следните две продуктови категории – консервирани продукти (например туршия, лютеница, конфитюр) или сурово сушени месни продукти (напр. суджук, луканка, пастърма);

2. е с традиционен български вкус или включва традиционни за територията на Република България продукти;

3. е по авторска рецепта.

Всеки Участник може да участва в Играта неограничен брой пъти в рамките на Периода на провеждане на Играта, но не с една и съща рецепта.

Участието в Играта не е обвързано с покупка.

След приключване на периода на регистрация (10:00 часа на 25.09.2017 г. до 23:59 часа на 22.10.2017 г.) всички регистрации, отговарящи на условията по т.8, 9 и 10, се разглеждат от жури в състав шеф Иван Манчев, шеф Таньо Шишков и представител на Организатора. Журито избира определен брой Участници, продуктите по чиито рецепти желае да опита, на база на:

(i) Оценка на рецептата с оглед търговски потенциал на продукта и възможност за производство в значителни количества при спазване на изискванията на приложимото законодателство в областта на храните;
(ii) Оценка на историята на домашния продукт.

Организаторът ще се свърже с определените Участници с молба за посещение от страна на членовете на журито на техния дом или друго подходящо място, където съответният Участник да им представи продукта за дегустация. Посещения могат да се осъществят в периода 23.10. – 26.11.2017 г., като Организаторът ще се свърже с Участниците не по-късно от 5 (пет) дни преди конкретната/ите възможната/ите дата/и за посещение.

Печелившият Участник се определя до 03.12.2017 г. от журито измежду всички Участници, продуктите по чиито рецепти са били опитани от журито. Изборът се прави въз основа на вкусовите качества на продукта и на критериите по т.14 (търговски потенциал на продукта; история на продукта; възможност за производство в значителни количества при спазване на изискванията на приложимото законодателство в областта на храните).

Наградата, която може да бъдат спечелена в рамките на Играта, е еднократната сума от 10 000 (десет хиляди) лв. Независимо от горното Организаторът си запазва правото да награди повече от един Участник.

Имената на печелившия Участник, както са посочени при регистрацията в регистрационната форма, ще бъдат публикувани на интернет страницата gotvi.lidl.bg на 4.12.2017 г. Участникът ще бъде лично уведомен от представител на Организатора по телефон и подаден адрес за кореспонденция/имейл.

В срок до 5 (пет) работни дни, считано от датата на уведомяване, печелившият Участник следва да потвърди на Организатора писмено (по имейл на igra@lidl.bg или на адрес: област София, община Елин Пелин, 2129, с. Равно поле, ул. "3-ти Март" №1), че е съгласен да получи наградата, както и да посочи банкова сметка, по която иска стойността на наградата да му бъде преведена. Ако Организаторът не получи писмено потвърждение от Участника, че ще приеме наградата, в рамките на срока, посочен в тази т. 19, Участникът губи правото да получи наградата си.

Организаторът превежда стойността на наградата по посочената от Участника банкова сметка в срок до 10 (десет) работни дни от получаване на писменото потвърждение по т.19.

С приемането на тези Правила при регистрацията всеки Участник се съгласява:

1. Рецептата/ите му/ѝ за домашен продукт да бъдат публикувани от Организатора в рамките на Играта и във връзка или за целите на същата (в това число и след приключването ѝ) например, но не само: в интернет страницата на Организатора и/или интернет страницата на Играта, профилите на Организатора в социалните мрежи (напр. Фейсбук, Инстаграм и др.), печатни издания на Организатора или на трети лица, нюзлетър, мобилното приложение на Организатора, брошури и др. При публикуване Организаторът посочва автора на рецептата;


2. В случай че бъде определен за победител – неговата/нейната рецепта да бъде използвана от Организатора в процеса по разработка на нов/и търговски продукт/и на Организатора под марката „Родна стряха“, като Участникът няма да има каквито и да е претенции към Организатора във връзка с такова използване на рецептата, вкл., но не само за възнаграждение или във връзка с реализиран оборот/печалба от Организатора от разработения/ите продукт/и;

3. при непредоставяне на журито на възможност да дегустира продукт, приготвен по съответната рецепта, по реда на тези Правила, съответният Участник не може да бъде избран за победител.

С приемане на настоящите Правила всеки Участник декларира и гарантира, че:

1. aвторското право и сродните права върху текстовете (вкл. рецептите) и снимките, които качва на уеб страницата: www.gotvi.lidl.bg, или изпраща по пощата към Организатора, му принадлежи изцяло и никое заинтересовано трето лице няма права върху същите и не се противопоставя и няма право да се противопоставя на изпращането им до Организатора;

2. е получил съгласието на изобразените лица върху снимките (включително дава своето собствено съгласие, ако Участникът е заснетото лице върху снимките) за публикуване и използването им за целите и във връзка с Играта;

3. ще оказва необходимото съдействие на Организатора по всички възможни начини в случай на спорове във връзка с правата върху текстовете и снимките, качени на уеб страницата: www.gotvi.lidl.bg, или изпратени по пощата до Организатора, включително, но не само като урежда в бъдеще, изцяло в съответствие с българското законодателство и за своя сметка, всяка претенция срещу Организатора по отношение на правата върху текстовете, и снимките, качени на уеб страницата: www.gotvi.lidl.bg или изпратени по пощата, респективно ще освобождава Организатора от всякакви претенции, направени по съдебен, извънсъдебен ред, административен ред и/или наказателно-правен ред от трети лица във връзка със текстовете, снимките или видеата, качени на уеб страницата: www.gotvi.lidl.bg, или изпратени по пощата, а при евентуално предявяване на такива претенции пряко към Организатора, ще ги удовлетворява изцяло и за своя сметка, в случай че се установи, че тези претенции са основателни;

4. се задължава да обезщети Организатора за всички вреди, претърпени във връзка или по повод неправомерно използване на обекти на интелектуална собственост от страна на Участник, включително и за тези вреди, които Организаторът е претърпял в резултат на административен акт или съдебно решение, постановени срещу Организатора, във връзка с това неправомерно използване;

5. с приемане на настоящите Общи условия, всеки Участник предоставя безвъзмездно на Организатора, неизключителните права за използване на текстовете и снимките, качени на уеб страницата: www.gotvi.lidl.bg или изпратени по пощата до Организатора, включително но не само, предоставя на Организатора правото по своя собствена преценка да възпроизвежда, публично да ги показва и да ги разпространява сред неограничен брой лица (напр. във Facebook страницата на Организатора; уеб страниците на Организатора: www.lidl.bg, www.lidl.bg/rodnastryaha и www.gotvi.lidl.bg; печатни и онлайн рекламни брошури на организатора; билбордове; електронен бюлетин и мобилно приложение на Организатора; избрана от Организатора платформа за видеосподеляне (напр. YouTube)); да реши дали те могат да бъдат разгласени и да определи времето, мястото и начина, по който да стане това, да спре използването им и др. Участниците предоставят правата по настоящата т. 30.5 за срок от 10 (десет) години, за територията на целия свят, като Организаторът има право да използва предоставените му обекти на интелектуална собственост изцяло по своя преценка, по какъвто начин прецени и многократно.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара