Спечелете 3 раници и 100 спинъра за първия учебен ден


Краен срок - 15 септември 2017

Силен старт на учебната година с Кеш Кредит, спечели пълна чанта за първия учебен ден!

За старта на учебната година Кеш Кредит подарява пълен комплект с най-нужни неща за учениците, както за учебни занимания, така и за игри. Регистрирайте се тук, на нашият уебсайт безплатно и спечелете една от трите раници, пълни с тетрадки и всичко най-необходимо за добрия ученик. Ние подаряваме и 100 спинъра на 100 късметлии, включи се сега и ти и зарадвай своето дете!

Всеки участник може да напише оценка в бележника на Кеш Кредит при регистрация за участие в новата ни кампания, за да сподели дали е доволен от представянето на компанията.

Не чакай, завърти късмета си и спечели

В настоящата Игра ОРГАНИЗАТОРЪТ осигурява за награди 100 спинъра и 3 раници, пълни с тетрадки. Наградите ще бъдат изтеглени в две последователни седмици на случаен принцип – петдесет награди ще бъдат изтеглени на дата 07.09.2017 г. и още петдесет и три на дата 14.09.2017 г., като всеки участник може да спечели не повече от една от наградите. Доставките на наградите ще се извършат в най-близкия за участника офис на ОРГАНИЗАТОРА, след предварителна уговорка и за сметка на последния. Наградата се получава от печелившия след предоставяне на документ за самоличност.

В Играта имат право да участват всички физически лица, навършили 18 години, с българско гражданство, живеещи на територията на Република България. В Играта нямат право да участват служителите на ОРГАНИЗАТОРА, както и професионално заетите с нея лица и членове на техните семейства.

Всеки участник може да се регистрира за участие само един път в рамките на Играта и да получи една от наградите.

Всеки от печелившите участници ще бъде информиран чрез телефонно обаждане или по имейл, a всички печеливши ще бъдат обявени с постове във Facebook страницата на Кеш Кредит https://www.facebook.com/cashcredit.bg/.

Наградите се доставят до избран от всеки печеливш участник офис на ОРГАНИЗАТОРА и се предоставят след идентифициране с документ за самоличност.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара