Играй и спечели PS4


Краен срок - 31 октомври 2017

Спечели PS4 с Ozone.bg и Уча.се!

Стартираме учебната година с много настроение и готовност за спечелване на страхотни награди! Приготвили сме ти специална изненада с Ozone.bg.

Точно така, най-свежият онлайн магазин с продукти за развлечение и забавление в свободното време обедини сили с Уча.се, защото също като нас вярва, че по-доброто образование идва с неограничените възможности на дигиталната среда. 🙂

А сега дойде време и да ти разкрием изненадата, която сме ти подготвили. Искаш ли да спечелиш PS4? ДА?!? Сигурни бяхме, че ще се изкефиш. 🙂

Сега остава да ти издадем тайната какво трябва да направиш, за да грабнеш супер яката награда.

    Вземи учебници и пособия от Ozone.bg – все пак ще ти трябват за училище 😉 Всичко става онлайн бързо и лесно!
    С поръчката си получаваш промокод за Уча.се с безплатен абонамент за цели 15 дни. Активирай го до 31.10.2017г.
    Участваш в томбола за спечелването на PS4, само ако активираш кода си в Уча.се 🙂

Ozone.bg е любима онлайн дестинация на всички онези от вас, които обичат игрите, забавните джаджи, моделите за сглобяване, гейминг аксесоарите и още какви ли не интересни решения за весели моменти вкъщи, със семейството и приятели. Освен всички яки игри и забавления нашите приятели от Ozone.bg предлагат и пълен каталог от учебници, учебни тетрадки, помагала и пособия за всички класове по всички предмети на един клик разстояние, при това – с безплатна доставка за цялата страна.

И сега обратно към играта! Не забравяй, че освен, че участваш в томбола за спечелването на PS4, получаваш и промокод с безплатен абонамент за Уча.се за 15 дни. В Уча.се ще намериш видео уроци и упражнения за училище на разбираем и интересен език, с които ще се подготвиш супер лесно за училище.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара