Спечелете 20 броя Apple iPad Air 2 WiFi


Краен срок - 31 октомври 2017

Добре дошли в проучването на Daikin за удовлетвореността на потребителите!

Ние се стремим да осигурим най-добрите продукти и услуги, следователно Вашето мнение е много важно за нас в нашите усилия за непрекъснато подобряване.

Споделете опита си, като отговорите на няколко въпроса. Попълването на анкетата ще Ви отнеме не повече от 5 минути.

Ние ценим вашите отзиви и по тази причина ще раздадем като награда 20 бр. Apple iPad Air 2 WiFi, като победителите ще бъдат изтеглени измежду участниците в проучването. Победителите ще бъдат уведомени най-късно до края на ноември 2017 г.

Участитето на 1 участник в акцията за спечелване на награда е ограничено до броя на закупените и инсталирани климатични системи, за които той разполага с необходимите документи, които доказват това, съгласно условията, посочени по-долу.

Участник в акцията може да бъде всяко дееспособно физическо лице , което в периода на участие изпълни условията за участие, както следва:

1. Придобил е и е направена инсталация на климатична Сплит система „Daikin“ в периода 1 април 2016 - 31 октомври 2017

2. Подал е обратна връзка, чрез участие в онлайн проучване, достъпно на уеб адрес: www.daikin.bg.

Участието в тази акция е обвързано с покупка.

Наградите в акцията са 20 броя- таблет „Apple IPad Air 2 wi-fi 32GB“.

Участниците трябва да могат да докажат с гаранционна карта или друг релевантен документ, придобиването и инсталирането на продукта в определения по-горе период. Участниците ще бъдат поканени да докажат извършената покупка и инсталацията на продукта при регистрирането си за онлайн проучването с касова бележка и гаранционна карта или друг релевантен документ, който да бъде приет за доказателство от организатора.

Всеки участник, които отговаря на изискванията на точки 4 и 8 по-горе, ще има право да участва в томболата за наградата, посочена в точка 7, и ще бъде обявен от Daikin Централна Европа след края на акцията в съответствие с точка 16 от настоящия документ. Победителите ще бъдат уведомени и по предоставеният от тях имейл, в рамките на максимум 20 календарни дни след официалния край на акцията и провеждането на томболата, където той/тя ще бъде помолен да посочи адрес за доставка на наградата и телефон за връзка. Наградите ще бъдат доставени с куриер за сметка на Daikin Централна Европа, съгласно общите условия на избрания куриер. Победителят трябва да

Всеки победител ще получи наградата си, на посочения от него адрес не по-късно от 45 дни след получаване данните за доставка и телефон за връзка от Дайкин. Ако участникът не вземе своята награда от куриера в рамките на 10 дни след получаване на известие, че пратката е на разположение за получаване, Daikin Централна Европа, Организатора и наетото при необходимост местно физическо и/или юридическо лице не носят отговорност за предоставянето на наградата на победителя.

Наградите ще бъдат разпределени посредством томбола, която ще се изтегли, в периода между 05.11.2017г. и 15.11.2017г. и в която ще бъдат включени всички участници в акцията, които отговарят на условията, посочени в точки 4 и 8 от настоящите Правила, чрез теглене на регистрираните участници с автоматичен софтуер. Всички награди от томболата ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус и представител на Организатора на промоцията или изрично посочено от него местно лице. Печелившите ще бъдат определени на случаен принцип с автоматичен софтуер, като всеки участник има равен шанс за спечелване на една от обявените награди.

Независимо от броя на закупените и инсталирани продукти, с които един участник участва в акцията, един участник в акцията има право да получи само една награда. В случай че участник в акцията е изтеглен и е спечелил награда и бъде изтеглен повторно, повторното му изтегляне се дисквалифицира. В този случай се извършва теглене на нов участник. Тегленето на награди приключва


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара