Спечелете 200 лв. за училище от томболата на БЗД


Краен срок - 14 септември 2017

В новата игра на Българско заемно дружество "Отново на училище" можете да спечелите награда от 200 лева, с които да подпомогнете подготовката на своя ученик! Отговорете на три лесни въпроса и се регистрирайте в томболата!

Играта се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 18 години, с изключение на служителите на „Форуком и компания” ООД, „Дъ МАГС“ EООД, членове на техните семействата, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на Играта.
Участвайки в тази Игра, участниците приемат да се ангажират с тези общи условия и да спазват техните разпоредби.

За да се включи в томболата за награда в Играта, потребителят трябва да е кандидатсвал за заем от Българско заемно дружество и да е изпълнил следните стъпки, описани по-долу:
2.1. Да хареса Facebook страницата на Организатора на Интернет адрес: https://bzd.bg/igra/otnovo-na-uchilishte-s-bzd
2.2. Да попълни анкета състояща се от 3 въпроса на уеб сайта на Организатора на адрес: https://bzd.bg/igra/otnovo-na-uchilishte-s-bzd
2.3. Да се регистрира за участие в томбола за награда с актуален e-mail адрес.

Наградата предоставена от Организатора в настоящата игра е парична на стойност от 200 лева.

Организатора се задължава, да осигури и предостави на спечелилият участник удостоверение или друг документ, удостоверяващ стойността на наградата. Спечелилилият награда участник може да използва удостоверението или документа, удостоверяващ стойността на наградата при подаване на своята годишната данъчна декларация във връзка със „Закона за данъците върху доходите на физическите лица ”.

Наградата ще бъде изтеглена на томболен принцип чрез електронно теглене от всички участници спазили условията за участие в играта

Наградата ще бъде изтеглена на 15.09.2017 г. (петък)

Спечелилият участник ще бъде обявен на Facebook страницата на Организатора на Интернет адрес: https://www.facebook.com/bzd.bg/ чрез публикация, в рамките на деня, в който се осъществява тегленето.

Спечелилият награда участник ще бъде уведомен чрез електронно съобщение, на e-mail адреса, който е използвал за регистрация и участие в играта. Спечелилият участник е необходимо да отговори на e-mail: game@bzd.bg в рамките на 7 календарни дни от получаването му, в който ясно посочи трите си имена, телефон за контакт и удобен за него начин за получаване на наградата – в офис на Easy Pay или по банкова сметка. или да се свърже с Организатора чрез лични съобщения на Facebook страницата на Организатора: https://www.facebook.com/bzd.bg/.

Организаторът се задължава да изпрати наградата от спечелилият участник в срок от 20 работни дни.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара