Спечелете 720 бирени комплекта и 1 300 000 бири Kamenitza


Краен срок - 15 ноември 2017

Промоцията стартира на 15 септември 2017 и продължава до 15 ноември 2017 включително. След 15 ноември 2017 г. Промоцията се прекратява, независимо че в търговската мрежа е възможно да има налични Участващи опаковки.

Крайният срок, в който участник в Промоцията може да потърси спечеления Каменица 1881 светло кен 0,5 л срещу представяне на печеливши символи в търговските обекти, отбелязани със специален стикер на Промоцията, е 15 ноември 2017 г. Наградите могат да бъдат получени в рамките на работното време на обекта. Списък с обектите можете да откриете на сайта на Промоцията www.kamenitza.bg

Срокът, в който участник в Промоцията може да получи спечелената друга награда, е най-късно 45 работни дни след изтеглянето ѝ.

Участвайте с капачки от следните продукти, наричани Участващи опаковки:
- Каменица 1881 Светло стъклена бутилка 0,5 л, с промоционален дизайн;
- Kаменица 1881 Светло пластмасова бутилка 2 л, с промоционален дизайн.

Участващите опаковки са обозначени с промоционален етикет със заглавието на Промоцията “Играй за истинските моменти“.




Под капачката на Каменица 1881 светло стъклена бутилка 0,5 л и Каменица 1881 светло пластмасова бутилка 2 л може да намерите един от следните символи:

С долния символ „Печелиш бира“ печелите Каменица 1881 светло кен 0,5 л:



Изображението на бутилка Каменица 0,5 л под капачката е илюстративно. Видът на предоставяните награди е Каменица кен 0,5 л.

Съберете долните срички и участвайте в ежедневните ни тегления за една от 720-те ни други награди:



ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

Награда Брой награди Описание на наградата
1 Каменица 1881 кен 0,5 л 1 300 000 1 (един) Каменица Светло кен 0,5 л
2 Други награди 720 1 (един) Бирен комплект:

- 4 бирени халби

- 4 подложки за халба

- 4 бутилки Каменица 1881 0.5 л
3 Общо 1 300 720


За участие в Промоцията купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката на бутилката:

a) Ако откриете символ „Печелиш бира“ под капачката на Каменица 1881 стъклена бутика 0,5 л и Каменица 1881 пластмасова бутилка 2 л, то печелите награда Каменица 1881 кен 0,5 л, който можете да получите в един от обектите, отбелязани със специален стикер на Промоцията.

b) Ако откриете и съберете сричките „КА“, „МЕ“, „НИ“ и „ЦА“ под капачката на Каменица 1881 стъклена бутилка 0,5 л и Каменица 1881 пластмасова бутилка 2 л, имате възможност да спечелите една от 720-те ни други награди. За целта трябва да се регистрирате, еднократно, на www.kamenitza.bg, като посочите трите си имена, адрес за доставка и телефонен номер за контакт. С една регистрация участвате в ежедневните ни 12 тегления до края на промоцията. Тегленията се провеждат в периода 15.09. – 15.11.2017 г., както следва: на всеки кръгъл час от 08:00 до 19:00 часа. Резултатите ще бъдат обявявани на сайта на Промоцията в рамките на 24 часа след извършеното теглене. Ако бъдете изтеглен като печеливш участник, ние ще се свържем с Вас на посочения при регистрацията телефон и ще Ви доставим с куриер спечелената от Вас награда, на посочен от Вас адрес. Ако бъдете изтеглен като печеливш участник, не се допуска участие до следващи тегления. Един участник може да спечели само една от 720-те други награди.

Участниците трябва да запазят като доказателство капачките с печеливши символи. На съхраняваните капачки трябва ясно да се виждат символите. За да получи наградата, спечелилият участник е длъжен да предаде капачката, с чийто символ е спечелил.

Всеки намерил символ „Печелиш бира“ може да размени до 5 печеливши капачки при едно посещение в магазин със специален стикер на Промоцията. В случай, че наличностите в магазина не достигат, спечелилият може да потърси наградите си в друг магазин със специален стикер на Промоцията.

Спечелените кенове Каменица 1881 светло 0,5 л могат да бъдат получени в срок до 15 ноември 2017 г. в рамките на работното време на търговските обекти, обозначени със специален стикер на Промоцията, срещу представяне на капачка с печеливш символ „Печелиш бира“. Списък с обектите можете да откриете на сайта на Промоцията www.kamenitza.bg или на тел. 02/9030400.

Всеки, събрал сричките „КА“, „МЕ“, „НИ“ и „ЦА“, регистрирал се на сайта www.kamenitza.bg и изтеглен като печеливш в едно от 720-те ни тегления, печели една от другите ни награди, която ще му бъде доставена на посочения от него адрес.

Спечелените други награди ще бъдат доставени с куриер, на посочения в регистрацията адрес, най-късно до 45 дни след датата на изтеглянето.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на печелившите символи. Ако участникът не предаде капачките в обекта за спечеления кен Каменица 1881 светло 0,5 л, той няма право да получи наградата и наградата не му се предоставя. Ако участникът не предаде капачките „КА“, „МЕ“, „НИ“ и „ЦА“ на куриера при получаване на една от другите награди, той няма право да получи наградата и наградата не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Спечелете СЕГА

11 Коментари

  1. Как да се регистрирам?

    ОтговорИзтриване
  2. Защо не ми приема регистрацията. Въвеждането на кирилица е задължително. А имеила на латиница не ме допуска за регистрация. Защо??

    ОтговорИзтриване
  3. Моя позната спечели комплект преди 15дни,но никой не и се е обадил,а видяхме в сайта.Трябва ли да звънне тя и на кой номер ?

    ОтговорИзтриване
  4. Язък! Дано ви артисат наградите!От вчера се опитвам да се регистрирам ...

    ОтговорИзтриване
  5. София кв,Горна баня ами 4 капачки с кен ще хвърля? не намерих в района да ги сменя@

    ОтговорИзтриване
  6. До кога да чакаме за да си получим спечеления комплект?Вече мина 45 дневния срок.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако все още не сте получили наградата си, пробвайте да се свържете с организаторите на телефон 02/9030400. Успех!

      Изтриване
  7. Това е яко, но защо хората не си получават наградите? Има ли инфо, дали са ги получили вече?

    ОтговорИзтриване
  8. Аз също не съм си получила наградата.

    ОтговорИзтриване
  9. Аз едва вчера (29.03.2018 год.) си я получих и то след писане до пиара на Каменица, и тяхното обещание бе изпълнено, но друго ме учуди.... При пристигането на куриера освен сандъчето с нагарадата ми бе връчен документ в които трябва да декларирам догодина пред органите на НАП, че съм получил награда на стойност от 65 лв. Бяха два екземпляра, като на единия се разписах, а другият ми го дадоха и с него трябва догодина да отида и да декларирам тая печалба.В противен случай не можел съм да си получа наградата?!?!? При Вас така ли бе??? Ако имате същия проблем споделете!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара