Спечелете 5 000 подаръчни пакета в кампанията "Веселите зъбки"


Краен срок - 31 октомври 2017

В рамките на кампанията „Веселите зъбки 2017“ dm България обявява конкурс за творчество на тема „Как се грижим за нашите зъбки“.

5 000 пакета с талони за преглед и подаръци ще получат децата от 10 детски градини, включили се в конкурса „Как се грижим за нашите зъбки?“. В него могат да участват групи от детски градини от цялата страна, които трябва да изпратят до 31 октомври снимки, рисунки, видео или други творби, които показват как децата се грижат да имат здрави и красиви зъбки. В началото на ноември ще бъдат избрани десет победители. Наградата за тях ще бъде театрално образователно представление на тема „Устна хигиена“ с подаръци за всички деца от детската градина.

Творческите работи следва да бъдат изпратени в срок до 31.10.2017 г. на електронна поща  marketing@dm-drogeriemarkt.bg или на следния пощенски адрес на дм България ЕООД: гр. София 1784,  бул. Цариградско шосе 115 M, сграда Д, ет. 3, офис 3.1., за конкурса „Веселите зъбки 2017”. Творбите могат да бъдат предадени и в най-удобния за участника dm магазин. Всички те трябва да са озаглавени, като на гърба или в придружаващо писмо на всяка творческа работа е необходимо да бъдат четливо написани:

* име на детската градина, име на директора на детската градина, група и име на учител/възпитател;

* възраст на авторите /навършени години/;

* населено място;

* брой деца в групата и общ брой на децата в детската градина;

* точен адрес и телефон за връзка, електронен адрес на детската градина, както и на директора на детската градина и/или учителя/възпитателя на участващата група.

При изпращане на творбите по пощата на пощенския плик трябва да бъде посочено: «За конкурса «Веселите зъбки 2017».

В Конкурса ще бъдат избрани общо десет детски градини-победители от петчленна комисия на Организатора. Наградата за съответната група-победител на всяка от десетте детски градини ще бъде театрално образователно представление на тема „Устна хигиена“ с подаръци за всички деца от детската градина.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара