Кампания "Вземи безплатно емоджи в Billa"


Краен срок - 11 октомври 2017

Кампанията се организира и провежда във всички магазини BILLA на територията на България.

В периода на Кампанията, за всеки 15 лв. от стойността на покупката в магазин BILLA, БИЛЛА предлага като подарък 1 бр. фигурка (стики) с герой от Емоджи Филмът.

Пример: При покупка на стойност над 15 лв. може да бъде получена безплатно 1 бр. фигурка, при покупка над 30 лв. – 2 бр. фигурки, при покупка над  45 лв. – 3 бр. фигурки т.н.

В периода на Кампанията, БИЛЛА предлага за продажба торбичка за събиране на фигурки от Емоджи Филмът на цена 2.99 лв., без да е необходимо закупуването на други продукти от магазини BILLA.

Колекцията съдържа 24 бр. фигурки с различни герои от Емоджи Филмът. Фигурките представляват пластмасови фигурки с мини химикал в различен цвят.

Фигурките се раздават на произволен принцип. Те са опаковани в запечатана непрозрачна опаковка, която не позволява да се установи конкретният вид фигурка. Веднъж предоставена на клиента фигурка, тя не може да бъде заменена с друга, независимо дали същата е в неразпечатана опаковка. Събирането на пълната колекция фигурки зависи изцяло от късмета на участниците в Кампанията. БИЛЛА не гарантира на участниците, че ще могат да съберат пълната колекция фигурки.

Фигурките се предоставят непосредствено след извършване на покупката. Представен след покупка касов бон за извършена покупка на стойност над 15 лева не дава право на клиента да получи подарък фигурка.

Цветовете и дизайнът на фигурките, изобразени на интернет страницата и в маркетинговите материали на Кампанията, са само илюстративни. Те могат да се различават по цвят и форма от реалните фигурки. БИЛЛА не гарантира наличността на фигурки с тези цветове или с този дизайн по време на Кампанията.

Количествата фигурки и торбички за фигурки за Кампанията са внимателно планирани. Въпреки това е възможно поради силно увеличено търсене в отделни дни да не са налични фигурки и/или торбички за фигурки във всички магазини BILLA. В тези случаи БИЛЛА по подходящ начин информира клиентите за деня на следващата доставка на фигурки и/или торбички за фигурки. БИЛЛА не носи отговорност към клиенти, които не са могли да получат фигурки и/или торбички за фигурки в желания от тях ден и час.

Фигурките не са предназначени за деца до 3 годишна възраст. Съществува опасност от задушаване. Фигурката съдържа малки части, подходяща е за използване от деца само под родителски надзор. Инструкциите за безопасно ползване на фигурките са отпечатани върху техните опаковки. Участниците следва да се запознаят с инструкциите за употреба преди тяхното използване.

Фигурките не могат да бъдат заменяни за пари в брой или за други продукти. Фигурките не са предназначени за продажба и/или препродажба.

Всички желаещи могат да се регистрират на billa.emoji.bg, за да участват във форума за обмяна на информация за Кампанията и за размяна на налични фигурки. БИЛЛА не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните във форума мнения и коментари на потребителите

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара