Спечелете 2 ваучера по 50 лв. за пазаруване от ZeModa


Краен срок - 25 август 2017

Включи се в предизвикателството на ZeModa.bg!

💖 👠 🎁 Тагни своя шопинг-приятел и имаш страхотния шанс да спечелиш два ваучера по 50 лв. - за теб и за него!

За да се включиш в томболата за награда е необходимо да напишеш коментар под промо поста на играта, в който да отбележиш твой приятел (използвай символа @ преди името).

Можеш да споделиш публикацията, за да я видят и твоите приятели. Харесай страницата, за да си сред първите, които ще узнаят имената на победителите :)

Забележка: Стойността на ваучерите важи за брутната цена на поръчаните артикули, без отстъпките от сайта Zemoda.bg.

Всички изпълнили условията фейсбук потребители имат равни шансове за участие в жребия за наградата. В игрите НЕ могат да участват лица под 18 години, както и работещи за ZeModa.bg и техни преки родственици: деца, родители, братя, сестри, съпрузи.

Ваучерите могат да се ползват еднократно и следва всички покупки да се осъществят в една поръчка през онлайн магазина на www.zemoda.bg в срок до 01.10.2017 г. За покупки под стойността на ваучера печелившият не получава разликата като равностойност. За покупки над стойността на ваучера печелившият заплаща съответната разлика над сумата от 50 лв.  Доставката на поръчаните артикули е безплатна и се изпълнява в срок до три дни.

Определянето на печелившите ще бъде осъществено чрез специализиран софтуер. Принципът на теглене осигурява равен шанс за печалба на всички участници в играта.

Печелившите участници от тегленето ще бъдат обявени на 28 август 2017 г. на фейсбук страницата на онлайн магазин ZeModa.bg: https://www.facebook.com/zemoda.bg/.

До 3 септемви 2017 г. победителят трябва да се свърже със служител на Zemoda посредством лично съобщение във фейсбук страницата https://www.facebook.com/zemoda.bg/, на имейл zemoda@dir.bg или тел.: 0878 288 861, за уточняване на условията за ползване на ваучерите. Доставката на покупките, закупени с тях, са за сметка на ZeModa,bg. Ако спечелилият не потърси наградата до тази дата, това се приема за отказ от нея. При тези условия тя ще бъдат предоставена на резервно изтеглен печеливш.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара