Спечелете 2 ваучера по 100 лв. за пазаруване в H&M


Краен срок - 20 август 2017

Играй и спечели един от 2-та ваучера за пазаруване в H&M, всеки на стойност 100 лв., които сме ти приготвили по повод предстоящата колекция H&M Studio есен/зима 2017.

Участвай тук само с няколко лесни стъпки.
1. Харесай facebook страницата на H&M.
2. Отговори на въпроса:
Кога влиза в продажба колекцията H&M Studio AW17?

За да участвате в Играта, попълнете и изпратете онлайн формуляра за участие като следвате инструкциите на екрана. Можете да спечелите бонус участия в Играта като споделите страницата на Играта с приятел над 18 годишна възраст, след като сте регистрирали своето участие. За да получите Вашите бонус участия, Вашият приятел трябва да вземе участие в Играта чрез Вашата препоръка/линк. Получавате по 3 бонус участия за всеки приятел, който участва в Играта по Ваша препоръка. За да бъдат валидни, всички участия трябва да бъдат регистрирани в рамките на Периода за Участие в Играта. Можете да спечелите и допълнителни 3 бонус участия като се абонирате за YouTube канала на EdgyCuts.

Наградата включва: Ваучер за пазаруване от магазините на H&M на територията на РБългария. Ваучерът не е валиден за онлайн магазина на H&M. Парична стойност на наградата: 100 лв.

Присъждането на наградата е гарантирано. Награди не се предотстъпват, освен по решение на Организатора. Наградата не може да бъде разменена за паричната й стойност.

Шансовете за спечелване зависят от броя на валидните участия, получени по време на Периода за Участие.

Двама (2) печеливши ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду всички получени валидни участия. Тегленето на печелившите (“Тегленето”) ще се извърши на или около 10:00 ч. на 21 август 2017 г. от представител на Организатора, чийто решения са окончателни.

Печелившите ще бъдат уведомени по имейл в рамките на 1 ден след Тегленето, с молба да потвърдят желанието си да получат наградата, както и да предоставят личните си данни (имена, адрес и телефон за контакт). Ако изтеглен печеливш не отговори на изпратения от Организатора имейл в рамките на 3 дни от изпращането му, откаже получаването на наградата или откаже да предостави личните си данни на Организатора, то Организаторът ще пристъпи към ново теглене на печеливш при същите условия. Наградата ще се връчи от представител на H&M в рамките на 7 дни след получаването на личните данни на печелившия, заедно с писмено потвърждение за желанието му да получи наградата.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара