Спечелете награди със Stikeez и Lidl


Краен срок - 17 август 2017

Валят стикита, а те винаги носят след себе си НАГРАДИ!

🍒🍋🍓🥝 Успя ли да преброиш колко стикита скачат обратно в каручката? Напиши ни верния отговор в коментар под поста и можеш да си един от петимата, които ще спечелят по един колекционерски албум с по 3 стикита към него!

🎁 Имената на печелившите, определени на случаен принцип, ще обявим в коментар под поста в четвъртък, 17 август, в 17:30 ч.!

За да се включи в конкретна игра, участникът трябва да изпълни условията за участие, посочени в конкретния пост, обявяващ играта, публикувайки съдържание от свое име по указан начин.

В игрите имат право да се включат всички лица на територията на България, които имат навършени 18 години.

Наградите се обявяват в поста, конкретизиращ условията за включване в играта. В случай че не е посочено изрично друго, наградите се теглят на томболен принцип. Ако е посочен друг критерий, по който се определят потребители, той трябва да е изрично конкретизиран в поста за обявяване на играта.

В случай че спечели, участникът трябва да се свърже с организаторите чрез лично съобщение на страницата на Lidl Bulgaria в срок от 14 дни, считано от датата на спечелване, с което да подаде данни за доставка (трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка), ако наградата е материална.

Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара