Спечелете смартфони Neffos и още много награди от TP-Link


Краен срок - 31 август 2017

#Конкурс Спечелете Neffos X1 смартфон! Участвайте сега!

Уловете вашето лято с креативна снимка и Neffos България ще ви възнагради! Покажете ни как прекарвате вашето лято на фотографията, която ни изпратите, и ако вашата снимка събере най-много гласове можете да спечелите TP-Link Neffos X1 смартфон плюс много други джаджи от TP-Link, които да направят вашето лято страхотно! :)

Наградите в Конкурса "Изненадайте вашето Neffos лято!" са:
Първа награда - TP-Link смартфон Neffos X1 16GB на стойност 319 лв. (с вкл. ДДС)
Втора награда - TP-Link смартфон Neffos Y50 + промоционни аксесоари на обща стойност 129 лв. (с вкл. ДДС)
Трета награда - TP-Link интелигентен контакт HS110、TP-Link интелигентна лампа с променлива светлина LB100, на обща стойност 148.80 лв. (с вкл. ДДС)
Четвърта награда - TP-Link Wi-Fi рутер Archer C1200 на стойност 141.90 лв. (с вкл. ДДС)
Пета награда - TP-Link външна батерия TL-PBG6700 на стойност 53.90 лв. (с вкл. ДДС)

За да се включи в Конкурса, всеки участник трябва да спази   всички условия наведнъж и да премине всички етапи на Конкурса. Тези етапи и   стъпките в тях са следните:   

Етап 1:
1. Да хареса Facebook страницата Neffos България (https://www.facebook.com/NeffosBulg...)
2. Да попълни формуляра на Конкурса ( https://poll.fbapp.io/neffos ) с всички необходими данни
3. Да качи в страницата на Конкурса ( https://poll.fbapp.io/neffos ) снимка заснета с TP-Link Neffos X1, TP-Link Neffos X1 Max или друг телефон или устройство с цифрова камера, на която да улови като оригинал момент от своето лято, като: събитие, пейзаж, хоби, изживяване, близък човек, селфи, забавление, домашен любимец, момент от неговия/нейния живот, който представя по възможно най-креативен начин как участникът/участничката прекарва лятото.
4. Да отговори на въпрос от страна на Конкурса ( https://poll.fbapp.io/neffos )
5. Да опише с няколко думи каченото изображение
6. Да сподели формуляра публично след подаване на заявка за участие в конкурса, и да използва хаштага #Surpriseyourneffossummer в своята публикация

Етап II:
1. След завършване на първия етап ще бъдат изтеглени с томбола 60 валидни участващи снимки и ще бъдат публикувани в раздела на Конкурса на Facebook страницата на Neffos България
2. Снимките ще бъдат публикувани в раздела на Конкурса само след като са прегледани и одобрени. Ще се приемат снимки докато се запълнят всичките 60 места с одобрени снимки.
3. Участниците, които са влезли във втория етап, ще открият своите снимки в раздела на Конкурса, и тогава процесът на гласуване може да започне.
4. 5 (пет) победители ще бъдат определени с публично гласуване, чрез което ще бъдат разпределени наградите от Първа до Пета, споменати в Раздел 6 на този Регламент.
5. Победителите ще бъдат номинирани според броя гласове получени за снимката, участваща в Конкурса, и избрана като част от галерията от 60 фотоса от втория кръг на Конкурса. Победители ще бъдат тези, които съберат най-голям брой Харесвания (гласове) от привърженици на участниците и посетителите на Neffos България)
6. Ако две снимки получат еднакъв брой гласове (харесвания) за което и да е призово място - 1, 2, 3, 4 и 5 - победителят за това място ще бъде определен от жури съставено от 3 (трима) представители на TP-Link.

Всеки участник може да се регистрира еднократно за Конкурса "Изненадайте вашето Neffos лято!" Със своята регистрация, попълване на формуляра и качване на снимката/изображението чрез формуляра на Конкурса, участниците поемат пълна отговорност за попълнените данни и снимката, с която участват в Конкурса, както и за собствеността на качения фотос.

Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участници, които качват изображения, за които те нямат авторско право, които те са модифицирали по какъвто и да било начин и са публикували без разрешението на техния собственик, или които имат агресивно или обидно съдържание, които имитират актове на насилие или показват неприлична голота. Всеки участник, който качи изображение с такива характеристики се дисквалифицира моментално, а съответният Facebook профил се проверява от Организатора.

Обявяването на победителите ще бъде извършено както с отделно съобщение, така и с коментар в страницата на Конкурса, в който победителят ще бъде обозначен (таг-нат) от Организатора. Организаторът не поема отговорност в случай, че настройките за защита на личната информация на победителя не позволяват той или тя да бъдат уведомявани чрез коментара за победителите.

Наградите ще бъдат присъждани въз основа на броя гласове получени за снимката качена в страницата на Конкурса за участниците преминали гласуването на Етап II. Етапът с гласуване ще се проведе между 1 и 11 септември 2017 г. до 14:00 ч. Победителите в Конкурса  "Изненадайте вашето Neffos лято ще бъдат съобщени на 12 септември 12, 2017 г. до 16.00 ч.

Победителите трябва да изпратят лично съобщение на Facebook страницата на Neffos България в срок от 3 дни от получаването на съобщението за наградата в своята пощенска кутия (на e-mail адреса съобщен при регистрацията в Конкурса и/или чрез съобщение по  Facebook). Ако те не отговорят своевременно, наградата ще остане на разположение на Организатора и няма да бъде дадена на никой друг от участниците. В тази кампания няма да има никакви предвиждания за резервни случаи на награждаване. Наградата описана в Раздел 7 ще бъде изпратена по куриер, а стойността на куриерската услуга ще бъде заплатена изцяло от Организатора.

Наградата ще бъде доставена в срок от 30 работни дни след потвърждението, след като всички лични данни бъдат проверени и всички условия според предвижданията на този Регламент са спазени.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара