Спечелете 5 смартфона Lenovo A Plus


Краен срок - 31 октомври 2017

Търсите по-добра работа, по –добро заплащане?

Кандидатствайте на www.trenkwalder.bg и може да спечелите един от 5 смарт телефона Lenovo A Plus.

Тренквалдер е водеща компания в областта на подбора и администрирането на персонал. Ние сме връзката между 50 000 служители и 10 000 компании от всички области на икономиката в повече от 200 локации на територията на 17 държави. Благодарение на нашите постоянни проекти и повече от 1500 служители в България ние предлагаме гъвкави решения, качествено обслужване и по-голяма близост с кандидатите и клиентите ни. Използвайки нашия дългогодишен опит Вие можете да намерите най-подходящото работно място при нас. Защото, ако пътищата пред Вас са много, Тренквалдер е най-добрата и сигурна отправна точка към Вашата работа и Вашето бъдеще!

Общи условия за участие:
Кампанията ще започне на 14.08.17г. и ще приключи в 24:00ч. на 31.10.17г. Спечелилите ще бъдат изтеглени на случаен принцип. Имената им ще бъдат официално обявени на 2.11.17г. на фейсбук страницата ни и ще бъдат информирани чрез лично съобщение.

Вземайки участие в кампанията, всички участници декларират, че са съгласни с правилата и условията. Ако участниците, спечелили наградите, не отговорят в срок от 14 дни от обявяването им, правото върху наградата губи давност. Предстои обявяването на нови победители, чиито имена ще бъдат изтеглени отново на случаен принцип. Замяната на предметната награда за пари, както и нейното преотстъпване, е невъзможно.

Победителите декларират изрично съгласието си за неограничено публикуване на имената и коментарите им във всички медии и социални мрежи във връзка с конкурса.

Тренквалдер има правото да изключва участници от състезанието, в случай на нарушаване на правилата на конкурса, публикуване на коментари с нецензурно или дискриминационно съдържание.
Изисквания за участие:

Участват всички, които се регистрират на trenkwalder.bg или на посочените телефони в брошурите (ще бъдат раздавани в някои региони на страната). Всички участници декларират своето съгласие за използване на имената им, имейла и друга предоставена от тях информация във връзка с кампанията. Всички вътрешни служители на Тренквалдер, нямат право да участват в конкурса. Тренквалдер си запазва правото да прекрати конкурса по всяко време без предварително уведомление и без посочване на конкретна причина.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара