Спечелете кошница със селекция сирена от ЖоСи


Краен срок - 29 септември 2017

Време е за вкусни награди! Денят се познава по сутринта, а сутринта по вкусната закуска. Споделете като коментар под поста снимка или описание на любимата ви #ЖоСи закуска и се включете в играта "ЖоСи VS ЖоСи".

Играта НЕ е обвързана с покупка на продукт. Стартира на 10 август (сряда), а победителите ще бъдат обявени на 30 септември (събота). Очакваме вашите вкусни отговори до 23:59 ч. на 29 септември. Срокът на играта може да бъде съкратен или удължен, спрямо предварително обявената крайна дата с решение на Организатора, като това трябва да бъде публикувано във фен страницата на ЖоСи във Facebook.  

За тази игра са определени следните награди: 1 бр. кошница със селекция сирена от ЖоСи, 2 бр. престилки с логото на ЖоСи. Наградите ще бъдат разпределени на случаен принцип.

За периода на играта ще бъдат публикувани 8 публикации на страницата на ЖоСи във Facebook. Публикациите ще бъдат под формата на въпроси. Всеки участник трябва да отговори като коментар или със снимка под съответния пост. Всеки коментар под различна публикация се счита за отделно участие. Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип. Имената им ще бъдат обявени на страницата на Организатора. Спечелилилите трябва да се свържат с организатора на лично съобщение. Печелившите имена ще бъдат обявени на 30-ти септември 2017 г. на страницата във Facebook. 

Победителите ще бъдат обявени на страницата на ЖоСи във Facebook. Трябва да се свържат на лично съобщение на страницата ни във Facebook от профила, с който са участвали и да бъде уточнено получаването на наградите. 


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара