Спечели си нов имидж с преобразяване за новата учебна година


Краен срок - 30 септември 2017

ИМАШ ЧАР. НЯМАШ СТИЛ.

Началото на всяка учебна година е вълнуващо. Очакват те нови предмети. Нови учители. Нови приключения. Стремежът да отговориш на всички очаквания обаче може да бъде много стресиращ. Последното нещо, от което имаш нужда, е да се притесняваш какво точно да си облечеш и каква прическа да си направиш. За щастие, в Park Center разполагаме с уникален подбор от обекти, магазини и марки, с помощта на които заедно ще открием твоя нов имидж.

Преобрази начина, по който те възприемат твоите съученици, и започни новата учебна година със стил, който вдъхва увереност и вдъхновява успехи!

РЕГЛАМЕНТ

Можеш да качиш своя снимка или да изненадаш приятел, като попълниш формуляра за участие от негово/нейно име.

Условието е да качиш 1 твоя снимка и да напишеш в кратък текст защо точно ти трябва да спечелиш пълно преобразяване.

Специално жури ще избере 14 участници, които ще спечелят нова прическа, грим и професионална фотосесия. А четирима от тях ще получат и допълнителен подарък: облеклото, обувките и аксесоарите от фотосесията.

Участвай сега!

Играта предоставя възможност за получаването на следните награди:

10 професионални фотосесии с професионална прическа, грим и облекло, предоставено от Организатора;

4 професионални фотосесии с професионална прическа, грим и облекло, предоставено от Организатора, като всички аксесоари, обувки и облекла, използвани по време на фотосесията за съответния печеливш, остават в собственост на печелившия;

Един участник може да получи само една награда.

Участник в Играта е всяко лице, което  в периода от 15.08.2017 г. до 30.09.2017 г. се е регистрирало в регистрационната форма на Играта на интернет страницата на организатора: www.parkcenter.bg, като е попълнило всички регистрационни полета и е посочило актуални и точни данни, както следва: име, фамилия, години, телефонен номер и имейл, отговорило е на въпроса защо участникът следва да спечели нов облик и е изпратило своя снимка чрез електронната форма за кандидатстване на интернет-страниците: http://www.parkcenter.bg. В случай че участникът регистрира трето лице в Играта, с попълването на регистрационната форма участникът декларира, че е осигурил съгласието на лицето за участие в Играта и предоставяне на изисканите данни и изображения. Освен попълването на регистрационните полета всеки участник следва да предостави и изображение на регистрирания участник.

За валидно участваща снимка ще се приема само тази, която отговаря на изискванията на настоящите правила.

Всяко лице може да участва неограничен брой пъти, като може да спечели само 1 (една) награда в Играта.

Фотосесиите се провеждат през октомври и нември 2017 г. по график, определен от Организатора. В случай че печеливш не се яви по време не провеждане на фотосесията или не изпълнява указанията на екипа на Организатора за провеждането й, включително по отношение прическа, грим, набор от облекло, ще се приема, че печелившият се е отказал от наградата си и Организаторът е оправомощен да посочи друго лице, което да получи награда.

По време на провеждане на ревюто Организаторът осигурява по свое усмотрение облекло и аксесоари за провеждането му.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара