Спечелете мечтана почивка за двама в Европа на стойност 1000 евро


Краен срок - 30 септември 2017

Право на участие в Промоцията има всяко дееспособно физическо лице, навършило 18 /осемнадесет/ годишна възраст,  което:
-  е сключило, в качеството си на Кредитополучател, Договор за кредит с „Интеркарт Кредит” ЕАД в Периода на промоцията и по отношение на него не е налице основание за загубване на право на участие, съгласно Раздел VII от настоящите Общи условия.

- към Периода на кампанията не притежава основна кредитна карта Classic или Gold или е притежавало кредитна карта iCARD в минал период, но към момента на подаване на заявление за сключване на Договор за Кредит с „Интеркарт Кредит” ЕАД не разполага с валидна кредитна карта iCARD и няма валидно правоотношение във връзка с предоставяне на кредит с Организатора. Клиентите, чиито карти iCARD Classic или iCARD Gold се преиздават в рамките на Промоцията, не се считат за нови клиенти за целите на настоящите Общи условия.

За да бъде допуснат до участие в Промоцията, участникът следва да има постоянен адрес на територията на Република България.

В промоцията нямат право да участват участници, чиито карти iCARD Classic или iCARD Gold бъдат преиздадени в рамките на Промоцията и имат действащи Договори за кредит с Организатора и Договори за издаване и ползване на международна кредитна карта с „Интеркарт Файнанс” АД към началната дата на Периода на промоцията.

Клиенти, които сключат Договор за кредит, усвояван посредством кредитна карта iCARD Mastercard Classic/Gold,  участват в настоящата промоция, предоставяща възможност за спечелване на награди съгласно чл. 5 и чл. 6 от настоящите Общи условия.

Промоцията включва два вида награди, като първият вид се присъжда на принципа „Първият печели“, а вторият – след тегленето на томбола.

Условията за спечелване на награда от вида „Първият печели“ са следните:
1. За Участниците, заявили основна кредитна карта Classic: Първите 100 (сто) клиента, подали заявление за издаване на основна кредитна карта Classic, които са одобрени и са сключили Договор за кредит и всички други необходими споразумения, съгласно процедурите на Организатора в рамките на Периода на промоцията, се освобождават от заплащането на такса за обслужване на кредитната карта за период от една година.

За Участниците, заявили основна кредитна карта Gold: Първите 50 (петдесет) клиента, които са подали заявление за издаване на основна кредитна карта Gold, които са одобрени  и са сключили Договор за кредит и всички други необходими споразумения, съгласно процедурите на Организатора в рамките на Периода на промоцията, се освобождават от заплащането на такса за обслужване на кредитната карта за период от една година.

По отношение на лицата по чл. 1 и по ал. 2 e необходимо всеки един от тях да е заявил съответен вид кредитна карта iCARD Mastercard Classic/Gold (онлайн или на място в офис на Организатора), да е одобрен за предоставяне на съответния вид кредитен продукт и да е подписал Договор за кредит и Общи условия към него, Договор за издаване и ползване на кредитна карта iCARD Mаstercard, както  и Общи условия и Тарифа към него в рамките на периода на промоцията. За определяне на печелившите по чл. 1 и ал. 2 определяща е датата на подаване за заявлението за съответен вид кредитна карта.

Печелившите  участници по ал. 2 ще бъдат обявени на първия работен ден след 30.09.2017 г. на следната интернет страница: <www.icard.bg/promo>. Организаторът се задължава да информира всеки един от печелившите участници чрез изпращане на съобщение на предоставения  от участника имейл адрес и/или телефонен номер.

Всички участници в Промоцията, включително печелившите по ал. 2,  участват в томбола за спечелване на 1 (един) брой Почивка за двама в избрана дестинация в Европа („Голямата награда”) на стойност 1 000.00 (хиляда) евро. 

Победителят ще бъде определен чрез томбола на случаен принцип, като тегленето ще бъде извършено от назначена от Организатора тричленна комисия в присъствие на нотариус и при съставяне на съответния Констативен протокол на 02.10.2017. Тегленето е окончателно и не може да бъде оспорвано от Участниците.

Организаторът ще предприеме разумни своевременни действия, за да се свърже  със спечелилия „Голямата награда” участник в рамките на 5 работни дни чрез предоставения от него (в заявлението за кандидатстване) телефонен номер или имейл адрес. В случай, че Организаторът не успее да се свърже с Участника, спечелил ”Голямата награда”, Организаторът запазва правото си да предостави наградата на изтеглен резервен победител.

„Голямата награда” – почивка за двама, включва покриване на разходи за самолетни билети до дестинация по избор на спечелилия участник и настаняване в хотел на обща стойност до 1,000.00 (хиляда) евро на спечелилия участник и избрано от него трето лице, при съобразяване на условията на чл. 8, ал. 2 от настоящите Общи условия, в съответствие с предлаганите от доставчика услуги. Почивката се предоставя от трето лице-доставчик - дружеството „Интеркарт Сървисиз“ АД, като за нейното предоставяне важат условията на „Интеркарт Сървисиз“АД. В случай, че участникът, спечелил „Голямата награда” пожелае, последният може да избере почивка за двама на обща стойност, надвишаваща 1000.00 (хиляда) евро, като в този случай същият следва да доплати сумата, надвишаващ покрития от Организатора праг от 1,000.00 (хиляда) евро.

Участникът, спечелил „Голямата награда” следва да избере дестинация на територията на Европа и да уведоми „Интеркарт Сървисиз” по телефон – (02) 806 59 58 или по email: maria.bogdanova@icard.com за намерението си  да се възползва от „Голямата награда”.

Организаторът и „Интеркарт Сървисиз” АД се задължават след получаване на надлежно уведомяване за избора на дестинация oт страна на участника, спечелил „Голямата награда”, да организират екскурзията в рамките на 10 работни дни, като връчат самолетни билети и информация за настаняване.

Организаторът връчва „Голямата награда” на печелившия участник след като лицето се легитимира с документ за самоличност, като за връчването на наградата се съставя двустранен протокол, който печелившият Участник се задължава да подпише.

Наградата може да бъде получена след като Организаторът съобщи за това по имейл адреса и/или телефонния номер на участника, спечелил „Голямата награда” всеки работен ден в часовете между 09.00 ч. и 18.00 ч. на следния адрес: Република България, област София, община Столична, район Лозенец, п.к. 1407, бул. „Джеймс Баучер” № 76А, ет. 8.

Организаторът не поема транспортните и другите разходи на участника, спечелил „Голямата награда” във връзка с получаването на Наградата.

Връчването на Наградата може да бъде публично събитие. С участието си в Промоцията, Участниците дават съгласието си, в случай че спечелят някоя от наградите, да бъдат с рекламни цели снимани във фото и/или видео материал както и техните имена и снимка да станат публични и да бъдат използвани в аудио, фото или видео материал от Организатора на Промоцията, без за това да е дължимо заплащане на хонорар.

За да може да се възползва от „Голямата награда”, Печелившият участник следва да избере съответната дестинация, като самото пътуване следва да бъде реализирано най-късно до 12 месеца след края на Периода на промоцията. Печелившият участник разбира и се съгласява, че възможността за предоставяне на Голямата награда е в зависимост от съответните различни обективни предпоставки, като например възможността за резервиране на съответни полети или други подобни, което може ограничи асортимента от предлагани дестинации, средства за транспорт и възможности за настаняване. В такъв случай участникът, спечелил „Голямата награда”, се съгласява, че ще следва да избере друга дата на заминаване, пристигане или друг период на престой от първоначално избрания.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара