Спечелете чисто нова Nokia 3310


Краен срок - 31 август 2017

Спечели NOKIA 3310!!! 📱📱📱
Handy oтправя предизвикателство до всички NOKIA фенове!!!

Участвай във фотоконкурса ни "Снимай старата си Nokia, за да спечелиш от Handy нова!"📸

Изпрати ни снимка на твоята Nokia реликва, а ние ще я публикуваме! 🔦🔦🔦
Събери най-много лайкове и спечели!

Наградите са:
1-во място - чисто нова Nokia 3310;
2-o място - 10% отстъпка от Nokia 6;
3-то място - 10% отстъпка от Nokia 5;
4-то място - 10% отстъпка от Nokia 3;

*Всеки, който иска да участва в Кампанията, има право в Периода на Кампанията от личния си фейсбук профил да изпраща на лични съобщения на фейсбук страницата на Handy неограничен брой снимки на мобилен апарат Nokia, но на различни модели. С цел избягване на съмнение : една снимка на различен модел стар мобилен апарат марка Nokia, изпратена от един участник, дава право на едно участие за спечелване на Награда на този участник.

При нарушения или опит за манипулация на Кампанията, нерегламентирано или несъответстващо на настоящите Общи условия участие, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участника.

* Организаторът си запазва правото по свое усмотрение да раздава в Периода на Кампанията (извън обявените по-горе Награди и независимо от тях) и поощрителни награди на участниците.

На 01.09.2017 г. от всички участвали в Кампанията на Facebook страницата на Организатора (Handy), които са изпълнили условието по т. 6.1. от настоящите Правила, ще бъдат избрани четиримата участника, събрали най-много харесвания и положителни реакции /лайкове и др. подобни/ под изпратените от тях снимки на стар мобилен апарат Nokia в Периода на Кампанията. В деня на изтегляне на печелившите участници, до 18.00 ч. FacebookID-тата им/имената им ще бъдат обявени от Организатора на фейсбук страницата му, като Организаторът ще се свърже със спечелилите участници на „лични съобщения“ във фейсбук, за да уточнят начина на получаване на Наградата. Спечелилите награда участници се определят в централния офис на ХЕНДИ в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него. Резервни участници не се определят.

Първата Награда може да бъде получена от спечелилия участник най-късно в двуседмичен срок от датата на теглене на Наградите и обявяване на имената на печелившите участници на фейсбук страницата на Организатора,в избран от участника търговски обект на ХЕНДИ на територията на РБългария, Централния офис на Организатора в гр. София, бул. “Андрей Ляпчев” 54 или по куриер за сметка на Организатора. Времето, мястото и начина на получаване се уточняват при осъществяване на контакт с печелившия Участник на лични съобщения във Фейсбук.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара