Спечелете Bubble bed, 12 кърпи, ваучер за 100 лв.


Краен срок - 8 септември 2017

Организаторът ще осигури общо 24 награди, които ще бъдат изтегляни на следния принцип:

            Малки награди:
            • общо 10 броя ваучер за безплатен баланс на гуми
            • общо 12 броя кърпи за плаж „Good Year”

            Средни награди:
            • общо 1 брой брандирано надуваемо легло

            Голяма награда:
            • общо 1 брой Ваучер на стойност 100 лева за услуги, извършвани в центрове Примекс

Всеки Участник, включил се в играта, има възможност да се включи в томбола за малки, средна и голяма награди, които ще се изтеглят на случаен принцип след края на играта – 23:59 на 08.09.2017г..

Избирането на победителите ще се проведе след края на играта, на https://igra.primex-bg.com/ Печелившите участници ще бъдат обявени на специална страница „Печеливши“ в приложението на играта: https://igra.primex-bg.com/

Връчването на наградите ще става след подаване на данните за доставка (име, фамилия, точен адрес, телефон за връзка), в отговор на съобщението, което ще бъде изпратено на e-mail адреса, с който се е регистрирал участника в интернет сайта https://igra.primex-bg.com/.

Участникът ще бъде уведомен по електронен път за срока на получаване на наградата.
Всички участници, определени като победители, ще бъдат информирани по електронен път, чрез писмо до имейл адресът, с който са се регистрирали в играта.

Участниците ще бъдат обявени и в самото приложение „ Открий сервиза на Примекс“ на специална страница „Печеливши“, както и на фен страницата на Примекс във Фейсбук, на адрес: https://igra.primex-bg.com/ , най-късно до 24 часа след датата на изтеглянето им. Обявяването на печелившите ще бъде извършвано чрез изписване на техните имена, взети от профилите им в сайта www.facebook.com, заедно с тяхната профилна снимка

Наградите ще бъдат доставени от организатора напълно безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 30 работни дни след потвърждение и отговор на уведомителното електронно писмо, изпратено по имейл, в което печелившия участник посочва изричен адрес за доставка.


Спечелете СЕГА


Post a Comment

По-нова По-стара