Спечелете 3 ваучера по 500 лв., 4 по 50 лв. и още награди от Lidl


Краен срок - 10 септември 2017

Готови ли сте за новата учебна година?

Открийте свежи идеи и полезни съвети за първия учебен ден в нашия каталог.

Готини дрешки, ученически пособия и вкусни рецепти за отличници.
Играй всеки ден с твоето дете или с твоите родители, виж кой знае повече и може да спечелиш награда! Просто един от вас трябва да отговори правилно на въпроса за деня и да се регистрира.

Участието за всекидневна награда автоматично те регистрира за голямата награда – 1 от 3 ваучера за книги на стойност 500 лв.!

За да участва в Играта всеки Участник трябва да посети страницата www.lidl.bg/school, да отвори онлайн брошурата „Cool for school“ и да кликне върху отметката маркираща страницата с Играта (за мобилни устройства е необходимо изгледът да бъде хоризонтален/панорамен). След като Участникът отиде на страницата с въпроса за деня, трябва да кликне върху бутона „Виж Кой знае повече“ и да отиде на страницата на играта. Участникът и/или детето трябва да посочи верен отговор на въпроса, да попълни съответната информация в предвидените за тази цел полета: име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер, да отбележи, че е съгласен с Правилата на Играта и след това да натисне бутон „Участвай“.

Всеки Участник може да се регистрира само веднъж на ден (т.е. може да участва само по един път за всяка дневна награда), при спазване на изискванията на т.7. За да се извърши регистрация е достатъчно един от двамата играчи в Играта да посочат верен отговор на въпроса на деня.

Участието в Играта не изисква покупка или посещение на магазин на Организатора.

След регистриране на Участник за дневната награда, той автоматично бива включен и в томболата за голямата награда и не е нужно да се регистрира допълнително.

Броят участия за дневни награди не увеличава шанса за спечелването на голямата награда.

С регистрацията си в Играта по реда на т.7 по-горе всеки Участник може да спечели:

Съответната награда за деня, която ще бъде определена от Организатора измежду следните описани награди, които ще се раздадат през Периода на провеждане на Играта:

-    4 (четири) ваучера за пазаруване в Лидл всеки на стойност 50 (петдесет)лв. ( 4х50 лв. ваучери) за Периода на провеждане на Играта)
-    детски играчки и пособия за ученика (общо 21 броя за Периода на провеждане на Играта)

Всеки Участник, регистрирал се в рамките на съответния ден (от 00:01 до 23:59 часа), участва в томбола за предвидената от Организатора за този ден награда.

Голямата награда – 3 (три) броя ваучери за покупка на книги от посочен по преценка на Организатора търговски обект, всеки на стойност 500 (петстотин) лв. Всеки Участник, регистрирал се в рамките на Периода на провеждане на Играта, участва в томбола за голямата награда. Участието на всеки Участник в Играта за голямата Награда е само едно, независимо от броя на участията му през Периода на Играта за наградите за деня.

Определянето на печеливш Участник за дневна награда ще се извършва всеки работен ден за предходния, в рамките на който е направена регистрацията, чрез провеждането на томбола на случаен принцип от всички Участници, регистрирали се в рамките на съответния ден (от 00:01 до 23:59 часа). Определянето на печеливш Участник за дневна награда за дни петък, събота и неделя, както и на национални празници през Периода на провеждане на Играта ще се извършва в понеделник на следващата седмица или през първия работен ден.

Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Голямата награда ще бъде изтеглена на 12.09.2017 г. отново чрез провеждането на томбола на случаен принцип измежду всички регистрирали се за която и да е от 25-те дневни награди в рамките на Периода на провеждане на Играта.

Печелившият Участник не е задължен да приеме предоставената му от Организатора награда.

Имената на всеки печеливш Участник, както са посочени в регистрационната  форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/school, в рамките на деня на провеждане на томболата съгласно условията на т. 12, а за голямата награда – на 12.09.2017 г. Участникът ще бъде уведомен, че е спечелил награда за деня или голямата награда и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от него/нея в регистрационната форма.  

Печелившият Участник трябва в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената му/й на интернет страницата на Лидл България съгласно условията на т. 14, да изпрати имейл на igra@lidl.bg с потвърждение, че желае да получи наградата, както и конкретен валиден адрес или магазин на Лидл за получаване.

Организаторът изпраща наградата в срок до 10 (десет) работни дни от получаване на имейла по т.15. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини, за които той не отговаря, Организаторът си запазва правото да награди печелившия Участник с друг вид награда на същата стойност.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара