Спечелете 5 прахосмукачки робот, 5 фотоепилатора, 10 епилатора и още над 500 награди


Краен срок - 15 октомври 2017

Участието в играта е обвързано с покупка. Участниците в промоцията трябва да закупят продукти на Brite Safety Wash на минимална стойност от 5,00 лв. (пет лева), които може да бъдат от цялата гама, а именно:

    Brite Safety Wash за бяло пране
    Brite Safety Wash за цветно пране
    Brite Safety Wash за черно пране

Запазването и предоставянето на касовата бележка от покупката е необходимо условие за получаване на наградата, в случай че участникът е изтеглен сред печелившите.

Номерът на касовата бележка трябва да бъде регистриран на страницата на промоцията в уебсайта www.tombola.triada-market.com. С регистрацията си участникът създава личен профил, чрез който всеки участник може да регистрира нови бележки.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж и да спечели само една награда. Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бележки. В тегленото участват всички регистрирани касови бележки без значение дали са регистрирани от един или от различни лични профили.

Тегленето на печелившите ще се извършва на случаен принцип с помощта на софтуер, част от уебсайта, на който се извършва регистрацията в присъствието на нотариус Ивайло Николов с рег. № 040 при Нотариалната камара на 18.10.2017 г. в 16.00 часа в офиса на Организатора гр. София 1362, Ж.к. Суходол, ул. „Суходолска“ 195.

Всеки от печелившите ще получи имейл съобщение на адреса, с който се е регистрирал в играта. Наградите, които ще бъдат раздадени, са :

    5 прахосмукачки робот Phillips,
    5 фотоепилатора Phillips,
    10 епилатора Phillips Kera body,
    20 електрически звукови четки за зъби Phillips,
    500 х 2 флорални води.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. Печелившите получават наградите си на указания и предоставен от тях адрес по куриер до 30 работни дни от получаването на потвърждение, че са спечелили и са предоставили на Организатора адрес за доставка.

Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора. Награди получават всички участници, които са изпълнили условията на Промоцията и са изтеглени като спечелили. Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес, след потвърждение на адрес и телефон от печелившия по имейл.

Ако участникът не бъде открит в рамките на 2 работни дни на посочените от него координати (адрес и телефон) или не отговаря на някое от условията в промоцията, награда не се предоставя. Спечелилият губи правото на награда и Организаторът има право да се свърже със следващия изтеглен.

Организаторът запазва правото си да дисквалифицира участници, в случай че установи опит за измама. Организаторът не носи отговорност за неполучени/недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес.

Наградата може да се получи само лично от участника срещу представяне на документ за самоличност и подпис или от надлежно упълномощено лице. За да получи своята награда от промоцията, победителят трябва да запазил касовата бележка и опаковка от закупен продукт, които да представи на куриера.

В случай, че печелившият участник е на възраст под 16 години, наградата може да бъде получена само от законен представител на същия.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара