Спечелете фотоапарат Fujifilm, 10 селфи стика и 10 менюта А!Box


Краен срок - 1 октомври 2017

Играта НЕ е обвързана с покупка на продукт. Стартира на 16.08.2017 г. (сряда) и ще приключи на 1.10.2017 г. (неделя). Обхваща цялата страна. Срокът на играта може да бъде съкратен или удължен, спрямо предварително обявената крайна дата с решение на Организатора, като това ще бъде публикувано на – http://www.aladinfoods.bg/game.

Описание на наградите
– Фотоапарат за моментални снимки Fujifilm Instanx Mini 8, наричан по-долу голяма награда.
– 10 селфи стика
– 10 менюта А!Box с айрян

За участие в разпределянето на наградите участват всички снимки, качени в Играта на адрес http://www.aladinfoods.bg/game. За да отговарят на условията снимките трябва:

    да са авторски;
    да са свързани с Aladin Foods – например продукт/и, обект, човек и Aladin Foods;
    да са споделени във Facebook, като е отбелязан профила на Aladin Foods с @AladinFoods в текста към поста.

Снимката с най-много харесвания в галерията на играта “Селфи с вкус” – http://www.aladinfoods.bg/game/ ще спечели голямата награда – фотоапарат за моментални снимки. Снимките с най-много харесвания от 2-ро до 11-то ще спечелят 10 Селфи стика. 10 менюта A!Box с айрян ще бъдат разпределени на случаен принцип сред всички участвали.
Всяка качена снимка, отговаряща на правилата е отделно участие.
Всеки участник може да спечели само една награда.

Крайният срок за качване на снимки и гласуване е 12:00 часа на 1 октомври 2017 г.

Застрашени да отпаднат от конкурса са участниците предоставили:

    Фотографии, които не са тяхно дело
    Снимки, които не отговарят и/или противоречат на закона за авторското право и сродните му права; такива с дати, копирайт, воден знак; с обиден характер и т.н.

Победителите ще бъдат обявени на 2 октомври 2017 г.

Голямата награда ще бъде спечелена от потребителят, който е спазил официалните правила на Играта и чиято снимка е събрала най-много харесвания в галерията на Играта на адрес: http://www.aladinfoods.bg/game/. Снимките с най-много харесвания от 2-ро до 11-то ще спечелят 10 Селфи стика. При случай на еднакъв брой харесвания на една или повече снимки, Играта ще бъде удължена с още 1 ден, за да могат финалистите с равен брой харесвания да съберат повече харесвания за тяхната снимка. При еднакъв брой харесвания и след допълнителния ден – победителите се избират на случаен принцип измежду снимките с равен брой харесвания. Десетте броя вкусно меню с А!Боx и айрян ще бъдат спечелени от 10 потребители, избрани на случаен принцип сред всички участници, спазили официалните правила. Участието на всички победители трябва да бъде валидно според условията на Играта. Имената на печелившите ще бъдат обявени на страницата на Aladin Foods във Facebook (https://www.facebook.com/AladinFoods) и на http://www.aladinfoods.bg/game. Печелившите ще получат email на мейла, с който са се регистрирали и трябва да се свържат с организаторите на играта на info@aladinfoods.bg до 15 октомври 2017 г.

Печелившите трябва да потвърдят, че приемат наградата и да посочат обект, от който ще я получат. Срок за получаване на наградата – 15 дни от обявяването на печелившите и уточняване на обекта за вземане на наградата. Наградата се получава само лично от обект на веригата срещу предоставяне на лична карта.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара