Спечелете смартфон LG G6 и 4 ваучера по 200 лв.


Краен срок - 26 август 2017

Кой ще спечели битката на годината?

Дай своята прогноза и спечели смартфон LG G6 или ваучер за 200 лева в магазините на Reebok - официалният доставчик на екипировка на UFC.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са:
1. Един брой смартфон, модел LG G6
2. Четири броя ваучери, всеки на стойност 200 лева, които могат да бъдат използвани в магазините на Reebok на територията на Република България в срок от 12 месеца.

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност.

Участието в играта „Кой ще победи в срещата между Макгрегър и Мейуедър не е обвързано със закупуването на продукт предлаган от Мобилтел ЕАД.

За да се включи в играта, участникът трябва да отговори на въпросите от анкетата, публикувана на адрес https://mtelsportgame.shortstack.com/LT5vCm и да предостави имената си, адрес и телефон за връзка, като ги попълни във формата за участие.

След изтичане на срокa на Играта, от всички участници, отговорили правилно на зададените въпроси в анкетата, на лотариен принцип, чрез специализиран софтуер, ще бъдат изтеглени имената на петимата печеливши. Техните имена ще бъдат обявени в специално направен пост, публикуван на Фейсбук страницата на Mtel Sport, не по-късно от седем работни дни след крайния срок на играта.

Всички данни, предоставени от всеки участник, ще бъдат използвани за целите на Играта и за идентифициране на печелившите участници за изпращането и предоставянето на спечелените от тях награди от Организатора. Данните на участниците ще бъдат предоставени на Възложителя с цел евентуална последваща рекламна комуникация по e-mail. С участието си в играта, участничките потвърждават, че са прочели и са съгласни с условията на играта: http://bit.ly/2wgz2wB , както и и са съгласни да въведат данните си в базата данни на Възложителя.

За да получи наградата си, печелившият ще трябва да предостави имената си, адрес и телефон за връзка, като ги попълни във формата за участие на адрес https://mtelsportgame.shortstack.com/LT5vC

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара