Спечелете климатик, бойлер или грил


Играта е приключила!

Печеливши: Irina Parashkevova, Таня Данчева, Ефрем Терзиев
Две поощрителни награди: Vesela Ilieva, Нела Тодорова



Играй и спечели с BGR GROUP LTD!

Не изпускайте възможността да спечелите атрактивна награда на няколко клика разстояние!
1. Харесай нашата Facebook страница;
2. Харесай и сподели (публично) поста с играта;
3. Регистрирай се за участие;

Поради големия интерес към ФБ играта на "Би Джи Ар Груп" ООД, крайния срок за записване беше удължен до 15.09.2017. На 18.09.2017 ще се извърши обработка на резултатите от играта и до томбола ще бъдат допуснати само участниците, които са спазили всичките изисквания, описани в правилата на играта. Томболата ще се проведе на 19.09.2017 и изтеглените късметлии ще бъдат публикувани на фейсбук страницата ни.

Включи се в нашата лятна игра в периода от 04.08. до 15.09.2017г. и имаш шанс да спечелиш една от трите чудесни награди, които раздаваме!

За да участва в Играта, участникът трябва да хареса официалната Facebook страница на BGR GROUP LTD – да хареса и сподели публично поста с играта от нея, след което да посети уебсайта на BGR GROUP LTD - http://bgr.promoigra.com/ и да попълни регистрационната форма за участие. Всеки потребител има право да участва само един път в Играта, с един мобилен номер и един e-mail адрес.

След изтичане периода на Играта и обработване на резултатите ще бъдат изтеглени 3 участника измежду всички взели участие. Изтеглените участници печелят една от наградите описани в т. 7.1. от настоящите Правила. Номерата на печелившите участници се теглят автоматично чрез специално разработен за нуждите на Играта софтуер за теглене на печеливши на случаен принцип, в присъствие на член от екипа на Изпълнителя и Организатора, след което печелившите профили се проверяват ръчно от представител на Изпълнителя за нередности като, но не само: невалидни мобилни номера, e-mail адреси, невалидни регистрации и др. Печелившите, се обявяват в срок до 5 работни дни от тегленето по предходното изречение на уебсайта на играта, в подраздел „Печеливши“. Всички печеливши в рамките на 5 дни след проведеното теглене ще получат SMS на мобилния номер/ имейл, който са посочили при регистрацията си в играта. Чрез SMS/ имейл те ще получат информация за спечелената награда. В срок от 14 дни от получаване на съобщението/ имейл-а, спечелилият участник следва да се обади на посочения в съобщението/ имейл телефонен номер, за да остави данни за доставка на наградата си (Три имена, адрес и телефон за връзка).

Наградите ще бъдат доставени до печелившите участници чрез куриер, за сметка на Организатора, на посочен от тях адрес, до 30 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на данни за доставка, съгласно т. 5.2. от настоящите правила. Наградата може да бъде получена лично от печелившия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия.

Наградите в Играта са както следва:
1. Климатик Airwell - http://bgr.bg/shop/инверторен-климатик-airwell-awsi-hdde009-n11/
2. Бързонагряващ електрически бойлер Atlantic O´Pro Turbo 80 л. – http://bgr.bg/shop/бързонагряващ-ел-бойлер-opro-turbo-80-л/
3. Грил - http://www.megastore.bg/грил-fiorentina-termozeta

Краен срок - 15 септември 2017

Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара