Спечелете iPhone7 и 25 надуваеми дюшека от Raffy


Краен срок - 1 септември 2017

ИГРАЙ и СПЕЧЕЛИ СТРАХОТНИ НАГРАДИ в играта „Raffy, follow me / Raffy, следвай ме“!

Снимай се с Рафи и спечели i-PHONE7 или плажен дюшек за твоята ваканция!

УСЛОВИЯ за УЧАСТИЕ:

1. КАЧИ СНИМКА със сладолед RAFFY тук под поста на играта - използвай въображението си, няма ограничения на тематa.

Можеш да участваш всеки ден с различна снимка за още награди.

2. ОСТАВИ ВАЛИДЕН ИМЕЙЛ в прозореца, който ще видиш след участие в играта, на който ще ти изпратим потвърждение, ако печелиш една от 26-ти ни страхотни награди.

Побързай, играта продължава до 01.09.2017г!

Всеки ден теглим и излъчваме по една малка награда чрез софтуер, а на 04.09.2017г. в присъствието на нотариус ще изтеглим и голямата награда i-PHONE7.

Последвай Raffy, като харесаш фб страницата, за да следиш всеки ден дали печелиш от тегленията на наградите.

Сподели на профилната си стена във фейсбук, за да се включат и твоите приятели! Късмет!

Участието в Кампанията е обвързано с покупка.

Награди
Дневни награди: общо 25 (двадесет и пет) броя надуваеми плажни дюшеци.
Голяма награда: 1 (един) брой мобилен телефон Iphone 7, който ще бъде изтеглен в края на Кампанията, на 04.09.2017г. 

Наградите ще бъдат изтеглени чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер на случаен принцип.

Дневните награди за първите 2 (два) дни от промоцията (08.08, 09.08) ще се изтеглят на 10.08.2017 г. Следващите дневни награди ще се теглят всеки делничен ден, стартирайки от 11.08.2017 г. Всеки понеделник по време на промоцията, стартирайки от дата 14.08, ще бъдат обявявани спечелилите дневни награди за петък, събота и неделя от предходната седмица. В тях ще се включат всички участници качили снимки със сладолед “Raffy” в ръка на фейсбук страницата https://www.facebook.com/RaffyIceCreamBg/ като коментар на постовете, анонсиращи играта до 24.00 часа на предишния ден. Всеки ден ще се теглят 1 (един) печеливш и 1 (един) резервен победител.

Всеки участник има право на едно участие дневно, с различна снимка от публикуваните от него до момента и участва в тегленето на всички оставащи награди.

Победителите ще бъдат уведомени чрез коментар на поста, както и чрез лично съобщение във фейсбук. След уведомяването победителите трябва да отговорят на Организаторите в рамките на 5 работни дни чрез лично съобщение към фейсбук страницата „RaffyIceCreambg”.

Теглене на голямата награда: В края на кампанията, на дата 04.09.2017г., от базата данни с всички участници ще бъдат изтеглени 1 (един) победител и 1 (един) резервен участник.

Имената на победителя ще бъдат публикувани на фейсбук страницата https://www.facebook.com/RaffyIceCreamBg/ не по-късно от 06.09.2017г.
Доставката и предоставянето на наградите ще се извърши за сметка на Организаторите. Изпращането на наградата ще се извърши до 2 седмици, след валидирането на победителите и получаването на необходимите данни от печелившите участници и установяване от


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара