Спечелете Apple iPhone 7, 32GB, Black


Краен срок - 31 август 2017

Участици в кампанията могат да бъдат всички физически или юридически лица, които са потребители на OLX по смисъла на ОУ.

Всеки потребител, който публикува поне 3 (три) обяви за периода на кампанията от 25.08.2017г. до 31.08.2017г., участва в томболата за iPhone 7 (Apple iPhone 7, 32GB, Black).
Победителят ще бъде определен в рамките на 20 (двадесет) работни дни след края на промоцията - 23:59:00 ч. на 31.08.17г., в присъствието на нотариус.

При проведения жребий ще бъдат изтеглени и имената на 5 (петима) потребители, които да послужат за резерва, в случай на невъзможност да се осъществи контакт със спечелилия победител.

При невъзможност да се осъществи контакт със спечелилия победител в рамките на 72 (седемдесет и два) часа, наградата ще бъде спечелена от потребителят, който е първа резерва, в случай, че съществува невъзможност да се осъществи контакт с него в рамките на 72 (седемдесет и два) часа , се преминава към потребителят - втора резерва и по този начин и при същите условия, докато се стигне до потребителят - пета резерва (включително).

Победителят ще бъде обявен на страницата във фейсбук (Facebook) на платформата OLX.

Наградата ще бъде получена в офиса на Организатора в София на адрес:

гр. София 1000, ул. „Ангел Кънчев“ 1, ет. 3, с ЕИК 175345805, след представяне на документ за самоличност и подписването на приемо-предавателен протокол.
Всеки потребител на платформата има право да участва в Кампанията.

Няма предвидени ограничения относно типа устройство, от което са добавени обявите или конкретната категория на обявите, които ще бъдат публикувани.

Всеки потребител, който публикува поне 3 нови обяви в периода на кампанията, участва в томбола за iPhone 7 (Apple iPhone 7, 32GB, Black). Допълнителни условия:

И трите обяви трябва да са добавени от един и същи профил на потребител в рамките на кампанията;

Участието в промоцията не е обвързано с покупка;

Използване на промо опции или добавяне на допълнителен брой обяви над третата не носи допълнителни предимства при жребия.

Наградата може да бъде получена единствено от офиса на организатора в София, срещу предоставяне на документ за самоличност и подписване на приемо-предавателен протокол за връчена награда.

Публикуването на допълнителен брой обяви (над третата) не носи допълнителни предимства при участието в жребия за награда.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара