Спечелете ховърборд, 2 скейтборда и 50 спинера от BBB


Краен срок - 4 септември 2017

Радио CITY, CITY TV и Плодови сокове и нектари BBB те предизвикват!

Открий своето предизвикателство върху капачката на стъклените бутилки сокове BBB, направи снимка на капачката и как изпълняваш предизвикателството и я качи на www.city.bg. Всеки ден в този албум ще откриеш качените снимки, за които можеш да гласуваш. Влез в играта и можеш да спечелиш 50 спинера, 2 скейтборда и 1 хoвърборд !

Всеки ден във фейсбук страницата на CITY, ще откриеш албум с качените снимки, за които можеш да гласуваш.

Влез в играта и можеш да спечелиш 50 спинера, 2 скейтборда и 1 хoвърборд !

За участие в Промоцията участникът трябва да избере предизвикателство, което ще открие на капачката на стъклена бутилка сокове БББ 250мл., да направи снимка, как изпълнява предизвикателството, след което да я качи на http://www.city.bg/. и да попълни регистрационната форма, за да участва в Промоцията. Всеки ден, снимките изпратени от участниците, ще бъдат публикувани в специално подготвен албум във Фейсбук страницата на Радио и Телевизия Сити.

Снимките по т. 6.1. от настоящите Правила следва да отговарят на следните изисквания:
Снимките да не съдържат нецензурни и неприлични изображения;
Всеки понеделник измежду участниците, чиито снимки отговарят на условията на т.6., публикували снимка в рамките на предходната седмица /от понеделник до 24 ч. в неделя/, се определят снимките, получили най-много харесвания за посочения в настоящата точка период.
Ако броя на снимките с равен брой харесвания е повече от броя на седмичните награди – измежду участниците, които са получили равен по брой харесвания и са на края на класирането – на томболен принцип се определят печелившите. Томболата се тегли електронно от лице, определено от Организаторите. Наградените, съгласно настоящата точка, се обявяват на www.city.bg всеки понеделник за участвалите през предходната седмица. Наградените снимки се изключват от Промоцията. Същите обаче могат да участват в тегленето на големите награди на 04.09.17г.

Всеки понеделник се връчват следните награди:
21.08.17г. – 15 спинъра
28.08.17г. - 15 спинъра
01.09.17г. - 20 спинъра

Големите награди – 2 скейтборда и 1 хувърборд се връчват на 04.09.17 г. на първите трима участника, събрали най-много харесвания. При повече от трима участници с равен брой точки – трите награди се разпределят на принципа на томболата по т.6.5.

Потребителите, които искат да се регистрират за участие в Промоцията е необходимо да попълнят коректно онлайн формата в сайта http://www.city.bg/, която включва:
- малко име и фамилия на участника;
- email и телефон за връзка с участника;
- град, в който се намира настоящият адрес на участника.
- да качи снимка.

Регистрацията за участие е напълно безплатна.

Един участник може да спечели седмична награда само в рамките на седмицата, в която е изпратена съответната снимка от участника.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара