Спечелете 30 фрапе миксера от Sapir


Краен срок - 14 септември 2017

Да участваш в играта е лесно - качи лично направена снимка на любимия си продукт от Sapirshop в коментар под поста, напиши коментар-ревю за продукта и може да получиш подарък - фрапе миксер!

Играта важи от 21.08.17 г. до 14.09.17 г. като 30 участници ще получат подарък фрапе миксер :)

Победителите, изтеглени на случаен принцип, ще обявим на нашата Facebook страница на 15.09.17г.

Следи постовете ни :)

Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукт.

Играта се осъществява чрез публикуване на лично направена снимка на продукт с марка Sapir, Zephyr или други, предлагани в онлайн магазин www.sapirshop.com, като заедно със снимката се напише кратко изречение и за съответния продукт.

Всеки участник има право само на едно участие в „Играта“, независимо от броя на публикуваните снимки.

За успешно регистриран участник се счита този потребител, чийто пост (качена снимка с коментар) отговаря на т.3.2. и т. 3.3. от настоящите общи условия.

След изтичане на предварително обявения период на „Играта“ между всички участници, изпълнили условието на т.3.4., ще бъдат наградени 30 (тридесет) печеливши, на които ще бъде изпратена един брой „Награда“ по смисъла на т. 4.2

Оповестяването на печелившия ще се извърши с разкриваща визия-пост, в която ще се съдържат: име, фамилия и профилна снимка на печелившия потребител, съгласно описания по-горе механизъм.

Участникът, обявен за печеливш в „Играта“, има право да получи от Организатора продукт от сайта на организатора (www.sapirshop.com), наричан за краткост „Наградата“, който да му бъде доставен на посочен адрес чрез куриер за сметка на печелившия участник.

Печелившите участници се определят на случаен принцип, чрез софтуер за разбъркване на участващите в играта. 30 участници ще спечелят следния продукт:

Миксер за фрапе с бъркалка SAPIR SP 1163 C

Организаторът ще се свърже с печелившия, за да получи данни за доставка на обявената награда в т.4.2., съответно: две имена, телефон за контакт и точен адрес.

Правото за получаване на Наградата е персонално и не може да бъде преотстъпвано на трети лица.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара