Спечелете екскурзия на стойност 5000 лв. и 500 тениски от Flirt


Краен срок - 25 септември 2017

Участието в играта не е обвързано с покупка.

За участие в играта участникът трябва потвърди, че има навършени 18 години, да приеме настоящите правила, като натисне предвидения за това бутон, след което да въведе личните си данни (име, имейл, пол, години), качи своя снимка или  се регистрира чрез Facebook профила си.

Снимките, които участниците ще качват, ще бъдат одобрявани от модератор. Участниците имат право да качат само свои собствени снимки (на самите  себе си). Снимки, които не отговарят на изискванията или не са собственост на потребителя, ще бъдат изтривани от модератор.

Играта започва с „измерване на пулса“ на участника, използвайки устройството, което  той ползва, за да участва в играта. Всеки участник има право да „измери пулса“ си неограничен брой пъти на ден. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: „Измереният пулс“   не е показател за действителната стойност на същия.

След „Измерване на пулса“ всеки участник ще бъде насочен към друг участник от противоположния пол с възможно най-близкия „измерен пулс“ по стойност Не е задъжително стойността да бъде еднаква.

След насочване на участника към други участници от  противоположен пол и възможно най-близък измерен пулс, участникът има право да реши дали да започне с разговор с колкото иска от тях.

След като започнат разговор, участниците ще виждат замаскирани (скрити) снимки на другия участник, като снимките  ще се разкриват постепенно с всяко изпратено съобщение по между им.

Сед 5 (пет) съобщения, изпратени от участника, неговата снимка ще бъде напълно видима за другия участник.

Когато снимките и на двамата участници са разкрити, те трябва да изберат дали „има флирт“(ДА) или „няма флирт“(НЕ). Когато и двамата потребители изберат „ДА“ (има флирт), тогава флиртът и разговорът се маркират като успешин и те могат да продължат да си пишат.

При избор на ДА (има флирт), участниците в играта на лотариен принцип могат да спечелят една от предвидените в раздел V награди, като всеки нов „успешен флирт“, както и споделянето във Facebook носят допълнителна възможност за спечелване на награда.
Всички съобщения от „неуспешните флиртове“ (за които участниците са избрали бутон НЕ (няма флирт), се изтриват след 24 (двадесет и четири) часа.

За периода на цялата Игра ще бъдат раздадени общо 500бр. малки награди и една голяма награда, както следва:

а) Малки награди са тениска с еквалайзер.

 б) Голяма награда – ваучер за Екскурзия  за двама, организирана от „Астрал Холидейз Интернешънъл“ АД с ЕИК 203815332 в Търговския регистър,  на стойност до 5000 лв (пет хиляди лева) с ДДС, за дестинация по избор на печелившия измежду организираните такива от „Атрал Ходилейз Интернешънъл“АД в периода от 01.11.2017г. до 31.03.2017г.

 * Ваучерът важи за периода от 01.11.2017г. до 31.03.2018г. и може да се използва еднократно от титуляра му. За повече информация – виж: Раздел VІІІ „Допълнителни пояснения“.

Не се допуска замяна на награда с нейната парична равностойност или друг предмет.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани на лице, различно от участника.

Наградите ще бъдат предоставяни, само ако участникът отговаря на условията на настоящите правила.

Печелившите участници  на малките награди ще бъдат определянии в началото на седмицата (в понеделник), в рамките на 5 седмицина случаен принцип чрез специализиран софтуер, измежду всички  участници, които в периода от 00:00h на 15.08.2017г. до 23:59h на 18.09.2017гг. включително, са избрали  „ДА (ИМА ФЛИРТ)“. Печелившият участник  на голямата награда ще бъде определен на 25.09.2017г. на случаен принцип чрез специализиран софтуер, измежду всички  участници, които в периода от 00:00h на 15.08.2017г. до 23:59h на 24.09.2017гг. включително, са избрали  „ДА (ИМА ФЛИРТ)“,

Имената на всички спечелили участници ще бъдат обявени на страницата „НАГРАДЕНИ“ на www.fyourheart.bg  до 5 календарни дни след датата на тегленето.

За удобство на участниците, Организаторът ще изпрати съобщения на всеки печеливш на посочения от него/нея имейл до 5 (пет) календарни дни след определянето им.

Печелившите трябва да се свържат с организатгора на посочения в и-мейла телефон или мейл адрес, за да предоставят своите лични данни и адрес, във връзка с получаването на наградите най-късно до 5(пет) календарни дни от изпращането от страна на Организатора на личното и-мейл съобщение до спечелилия участник.

НАГРАДИТЕ ще се изпращат чрез куриерска фирма на посочения от печелившия адрес, както следва:

1. Малките награди ще се изпращат най-късно до 2 седмици, след като Организаторът се свърже със съответния печеливш, за да получи необходимите данни за извършване на доставката.

2. Голямата награда ще се изпрати чрез куриерска фирма до спечелилия участник най-късно до 30-ти Септември 2017г.

Куриерските разходи са за сметка на Организатора.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара