Спечелете безплатна екскурзия до Дисниленд в Париж


Краен срок - 31 август 2017

В Играта имат право на участие дечица на възраст от 5 г. до 10 г. За да участват, е необходимо родителите на всеки участник да качат в специално създаден албум във Facebook страницата на Сърнела на адрес https://www.facebook.com/pg/Turisti... рисунка или рисунки с любими детски герои от приказки. Рисунките могат да изобразяват сцени от приказки или любими детски герои, като в тях по желание може да присъства и самото дете със своите братчета, сестричета, родители. Всяко дете може да участва с до 3 броя рисунки, стига участникът и рисунките да отговарят на условията за участие.

Играта ще се проведе от 21 юли 2017 г. до 31 август 2017 г. Първият етап на журиране на рисунките - с лайкове - ще приключи с края на качване на рисунки - 31 август 2017 г.
Вторият етап - на избор на наградените със специални награди - ще приключи на 5 септември 2017 г. , вторник. Печелившите ще заминат на екскурзия до “Дисниленд - Париж” през септември 2017 г. 

ИЗБОР НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ: брой събрани харесвания на рисунката и впоследствие - жури от деца на възраст от 5 до 10 години. Журито ще бъде подбрано както от деца на служители на Туристическа агенция “Сърнела”, така и от ДЕЧИЦА НА ФЕНОВЕ НА СТРАНИЦАТА, КОИТО НЕ УЧАСТВАТ В КОНКУРСА.

Първите 5 рисунки, събрали най-много харесвания, ще отидат на оценяване от детското жури. Ще бъдат присъдени следните награди:

ЕДНА I награда - безплатна екскурзия до Дисниленд - Париж за детето и един от неговите родители / настойници.

ДВЕ II награди - екскурзия до Дисниленд - Париж със 150 лв. отстъпка от цената за детето и всеки от още ДО ТРИМА придружители по избор - братче - сестриче, родители или настойници.

ДВЕ III награди - екскурзия до Дисниленд - Париж със 100 лв. отстъпка от цената за детето и всеки от още ДО ТРИМА придружители по избор - братче - сестриче, родители или настойници. 

Победителите ще бъдат оповестени на тази страница, в самия албум на Играта, като задължение на родителите на печелившите е да се свържат със служители на Туристическа агенция “Сърнела”, за да научат реда за ползването на наградите.

Молим снимките, заедно с 3 имена на детето, неговата възраст и населеното място, където живее, да бъдат изпращани на ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ в страницата на Туристическа агенция “Сърнела”. Ние ще ги публикуваме в специалния Албум за целта, линк към който ще поместим тук.

Желаем на всички дечица и техните семейства успех!!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара