Спечелете 20 покани за Dinner in the Sky от Coca-Cola


Краен срок - 31 август 2017

Всеки желаещ да участва в Играта трябва да посети www.houserules.bg и да се запознае с Официалните правила на Играта.

Всеки желаещ да участва в Играта трябва да има профил във Facebook (www.facebook.com) според условията за ползване на платформата.

През своя Facebook профил, участникът трябва да:

    публикува своята любима рецепта за приготвяне на грил като коментар под поста, обявяващ началото на Играта на 29-ти август на Facebook страницата на Coca-Cola Bulgaria (https://www.facebook.com/cocacolabulgaria), и да добави хаштаг #ДаСподелимГрила като описание към публикуваната снимка.

За валидно участие се счита всеки коментар, публикуван като коментар под поста, обявяващ началото на Играта на 29-ти август на Facebook страницата на Coca-Cola Bulgaria (https://www.facebook.com/cocacolabulgaria), в съответствие със сроковете, описани в Раздел 3, както и условията, описани в Раздел 4 и Раздел 5.

Публикуването на повече от един коментар не увеличава шанса на съответния участник за спечелване на награда.

Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукт на The Coca-Cola Company.

Печелившите участници ще бъдат 20 (двадесетима) на брой и ще бъдат изтеглени на случаен принцип, чрез електронен жребий, на 01.09.2017 г.

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта, е:

Покана за двама за специално събитие Dinner In The Sky, което ще се проведе в рамките на кампанията “Grill & Chill Together” в град София на 3-ти септември 2017 г. – 20 броя. Наградата включва разходи за транспорт и настаняване (1 нощувка в събота, 2-ри септември 2017 г.) на печеливши участници, които не са от град София. Качването на платформата Dinner In The Sky ще се осъществи между 11:00 и 14:00 часа.

Един победител може да получи само една награда.

Стойността на всяка от наградите, описана в т. 2 на този раздел, надвишава 30 лева. Точната стойност ще бъде изчислена на индивидуална база, в зависимост от разходите за транспорт и настаняване на съответния печеливш участник.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 01.09.2017 г. и ще бъдат обявени на 01.09.2017 г. с публикация на страницата на Coca-Cola (BG) във Facebook (https://www.facebook.com/cocacolabulgaria).

Спечелилият участник е задължен да си сътрудничи с Организатора по всички въпроси, свързани с получаването на наградата. Ако победителят не изпълни задълженията си, отнасящи се до това сътрудничество, и по този начин възпрепятства постигането на съгласие за приемането и доставянето на наградата, това се считат за обстоятелства, в които Организаторът не носи отговорност. Уговореният с Организатора период от време не може да бъде удължаван и в случай че участникът-победител не спази крайния срок, тя/той ще изгуби правото си на награда.

Участник, който спечели награда, се съгласява неговото име и профилна снимка бъдат публикувани в страницата на Coca-Cola (BG) във Facebook (https://www.facebook.com/cocacolabulgaria), на страницата на Lidl Bulgaria във Facebook (https://www.facebook.com/lidlbulgaria/), в профила на Lidl Bulgaria (@lidlbulgaria) в Instagram и в профила на Coca-Cola Bulgaria в Instagram (@cocacolabulgaria).

Всеки участник, спечелил награда, следва да се свърже с Coca-Cola чрез лично съобщение до Facebook страницата на Coca-Cola (BG) https://www.facebook.com/cocacolabulgaria в срок от 48 часа след обявяване на победителите на страницата на Coca-Cola (BG) във Facebook (https://www.facebook.com/cocacolabulgaria), и да предостави телефон за контакт.

Всеки победител, избран на случаен принцип, ще получи 1 награда – Покана за двама за специално събитие “Dinner In The Sky”, което ще се проведе в рамките на кампанията “Grill & Chill Together” в град София на 3-ти септември 2017 г. Наградите ще бъдат предоставени на печелившите на мястото на провеждане на събитието “Dinner In The Sky” на 3-ти септември в град София 2017 г. след предварителни уточнения между партньори на Организатора и съответния печеливш посредством предоставения от печелившия телефонен номер за контакт. Качването на платформата “Dinner In The Sky” ще се осъществи между 11:00 и 14:00 часа на 3-ти септември 2017 г.  Печеливш участник има право да вземе със себе си на събитието придружител на възраст между 12 и 18 години, но въпросният придружител трябва задължително да носи документ за самоличност и подписана от родител/настойник декларация. Организаторът на Играта не носи отговорност, при условие че печеливш участник е предоставил невалиден телефон за контакт, както и каквато и да било непълна или неточна информация, необходима за получаване на наградата.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара