Спечелете Bubble bed, 10 раници и 10 чанти с лакомства


Краен срок - 1 септември 2017

Нека топлите дни са още по-хубави! 🌞Включете се в ИГРАТА на Wellness - "Най-сладкото лято". :)

21 от вас ще спечелят награди: 1 брой Bubble bed, 10 броя раници и 10 чанти с неустоими лакомства от серията Wellness.
Участието е лесно.

1. Изгледайте цялото видео и вижте поне 1 от двата вкуса бисквитки, показани там.
2. Напишете в коментар под видеото кои вкусове от Wellness сте открили.
3. В същия пост отбележете (с тагване) двама от приятелите ви, с които бихте искали да прекарате най-красивите мигове от лятото.

Играта продължава 2 седмици.
Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола на случаен принцип.

Всеки може да участва само веднъж в играта.

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта от т. 4.1, 4.2. и 4.3., чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за Награда на всички участници.

Спечелилилите участници ще бъдат обявени на Facebook страницата https://www.facebook.com/prestige96wellness на 4.09.2017 г. до 22:00 часа (българско време).

За получаване на Наградата спечелилите участници следва в срок от 5 (пет) работни дни да се свържат с Организатора на Играта, като изпратят лично съобщение на Facebook страницата https://www.facebook.com/prestige96wellness със следната информация: три имена, адрес и телефон за връзка.

Наградите се получават чрез куриер на посочените от победителите адреси.

За всяка награда на стойност над 30 лева, организаторът се задължава да предостави на печелившия участник удостоверение или друг документ, уточняващ стойността на наградата. Спечелилите могат да ползват удостоверението или документа при подаване на своята годишната данъчна декларация във връзка със Закона за данъците върху доходите на физическите лица.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара