Спечелете 2 All Inclusive уикенда на морето, спа терапии и още награди


Краен срок - 18 август 2017

Участвай в лятната игра на информационен сайт Burgas24.bg - "Дестинация Юг" и ние ще те пренесем на южния бряг на морето, абсолютно безплатно.

За целта, в делничните дни между 24 юли и 18 август, на www.burgas24.bg/burgas24game, ние ще публикуваме невероятните картини на талантливия бургаски художник Росен Поптомов, рисувани на най-красивите места в региона. От теб се иска да попълниш формата за участие и възползвайки се от жокерите към всяка картина, да ни кажеш кое е селото или градът, което е вдъхновило Росен. За всяка една картина ще разполагаш с два дни време за отговор. Достатъчно, за да възстановиш красивите спомени от мястото в съзнанието си.

Два дни след публикуването на всеки пейзаж, на burgas24.bg/burgas24game ще можеш да провериш верния отговор и да получиш повече информация за изобразеното населеното място и как тази година можеш да се позабавляваш там.

Отговаряй кое място е изобразено на всяка картина в "Дестинация Юг", любувай се на красивите морски пейзажи и увеличи възможността си спечелване на награда. А наградите, които осигуриха нашите спонсори са повече от страхотни. Участвайки в играта ни, вие имате възможността да спечелите една от следните награди:

* един Ultra All Inclusive уикенд за двама в хотел "Хермес в Царево"
* един Аll inclusive уикенд за двама във хотел Festa Via Pontica Поморие
* три пропуска за "Замъка" в Равадиново, придружени с по една бутилка специално вино от тяхната собствена изба
* една стягаща терапия за тяло с поморийска луга, която подхранва, подмладява и стяга кожата от Спа "Феста Медика" в Поморие;
* една антиоксидантна терапия с мавруд, която подмладява, овлажнява и хидратира кожата от Спа "Феста Медика" в Поморие.
* а за най-малките - супер свежи изненади от детска кухня Ам-Ам в Бургас

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара