Спечелете смартфон Sony Xperia XA1


Краен срок - 3 август 2017

Спечели Sony Xperia XA1 като тагнеш приятел, който за теб е победител. Днес с гордост отбелязваме факта, че имаме най-бързата 4G мрежа. Това е нашата обща победа.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M/ Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и тагнат приятел като коментар под поста на играта с излъченото видео.  За валидни регистрации ще се броят тези, които са изпълнили условието на играта.

Награди: 1 брой Sony Xperia XA1.

Печелившият се определя с томбола на случаен принцип измежду всички, които са тагнали приятел като коментар под поста на играта с излъченото видео. Томболата ще бъде теглена на 04.08.2017 г. като в следствие на нея на страницата на VIVACOM във Facebook, ще бъде обявен печелившия участник и равен брой резерви (1 бр.), в случай, че печелившия не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с победителя на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 2 дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш; Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – непълен или неточен имейл адрес; грешни имена или несъществуващ или деактивиран Facebook профил; грешен, непълен или несъществуващ адрес за получаване на наградата; Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка на наградата. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар