Спечелете златен Нутрибулет и 2 броя Стоун Ледженд 2 в 1


Краен срок - 13 август 2017

Красимира и Елисавета, знаете, не са много по готвенето, но пък обичат да ядат и да пият вкусни неща до припадък! Затова с радост приехме възможността да си направим светкавична и здравословна баница посредством хранителен екстрактор и, да ви кажем, ПОЛУЧИ СЕ!

И сега ви предизвикваме – пратете ни и вашите здравословни рецепти, а ние ще ви подарим един не какъв да е, а ЗЛАТЕН Нутрибулет, както и два Стоун Леджънд 2 в 1.

Гледайте видеото, записвайте си нашите рецепти за автентични възрожденски баници, и след това ни пишете вашите!

Играта ни започва днес и продължава до 13 август включително – дотогава чакаме на нашия имейл вашите страхотни рецепти за всякакви баницо-подобни изобретения, направени по начин, по който ние направихме нашите! Трите рецепти, които най-много ни допаднат, ще бъдат богато възнаградени – един от участниците ще получи страхотен Златен Нутрибулет, а други двама – по един брой Стоун Леджънд 2 в 1.

Препоръчваме на всички участници да се запознаят с Общите условия на играта, и след това да се впускат в нея с всички сили!

Успех, стискаме ви палци и Наздраве!…. ъъъъъ….. Приятен апетит!

Награди Общо 3 бр. продукти с търговска марка „Делимано“, а именно: Златен Нутрибулет Стоун Ледженд 2 в 1 – тава и тенджера Стоун Ледженд 2 в 1 – тава и тенджера

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:
1. Отговаря на условията за участие в Играта по горната т. 4. и да притежава валиден email адрес;
2. Да посети уеб страницата на Играта на адрес: www.maikomila.bg и в Периода на провеждане на Играта да се регистрира за участие в Играта, като ни изпратите email на адрес – maikomilabg@gmail.com съдържащ име, фамилия и валиден имейл адрес, с което декларира, че го предоставя на Организатора и Спонсора;
3. Към посочените в т. 6.2 данни трябва да бъде приложена и лесна и бърза рецепта, подходяща за приготвяне или подобен на него уред;
4. След изтичане на Периода на провеждане на Играта, Организаторът чрез комисия, ще оцени изпратените рецепти и по своя преценка ще избере участниците с 3-те най-забавни и изненадващи рецепти. Всеки от печелившите участници ще получи продукт „Делимано“, а печелившите рецепти ще бъдат публикувани на www.maikomila.bg и www.facebook.com/MaikoMila.bg.

Победителите ще бъдат обявени от Организатора в срок до 25.08.2017 г. по следния начин – Фейсбук публикация на страница – https://www.facebook.com/MaikoMila.bg/ .В срок от 20 дни от уведомяването за спечелената награда по гореописания начин, всеки от печелившите участници е длъжен да предостави на Организатора своите имена, телефонен номер и актуален адрес за доставка на наградата

Наградите ще бъдат доставени от Спонсор на Играта е „Студио Модерна – България” по следния начин: чрез куриер. Печеливши Участници, непотърсили наградите си (включително Участници неизпратили адрес за доставка и телефон за обратна връзка) в 20-дневен срок от обявяването им, автоматично губят правото на тяхното получаване. 7. Ограничения Всяко физическо лице може да участва в Играта с до две рецепти, изпратени от един email адрес. Не се позволява участието в Играта на повече от едно лице с един и същ email адрес. 8. Обща информация за наградите и печелившите Участници Наградите не могат да бъдат заменяни за пари в брой или за други награди.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара