Спечелете 300 Smidt-Imex Bluetooth® високоговорител от Pringles


Краен срок - 31 декември 2017

В промоционалната оферта имат право да участват жители на Албания, Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна гора, България, Хърватска, Чехия, Унгария, Косово, Македония, Молдова, Полша, Словения, Румъния и Словакия, на възраст 18 (осемнадесет) години или повече и изключва служителите и близките роднини на служителите на Pringles International Operations SARL, („Организатора”), както и неговите филиали, дистрибутори, представители или други лица, по какъвто и да било начин професионално свързани с Промоцията. За участие в промоционалната оферта („Промоционалната оферта”) е необходимо закупуване на промоционални кутии.

За всяка валидна заявка участниците ще получат Smidt-Imex Bluetooth® високоговорител.

Безжичният високоговорител (с Bluetooth®) има вграден усилвател, може да стои самостоятелно или да се постави в кутия от Pringles, и има 2 връзки за жак: 3,5 мм жак и микро-USB. Размерът на високоговорителя е 80 мм диаметър х 46 мм височина с 57 мм динамичен високоговорител от милар и метална мрежичка. В бляскав червен цвят, високоговорителят се доставя с ръководство и 3 батерии AAA.

Високоговорителите могат да се свързват с компютри, фаблети, таблети или мобилни телефони чрез технологията Bluetooth®.

Наличността по промоционалната оферта е ограничена само за първите 4500 заявки общо за всички участващи страни (BIH, ALB, SRB, MNE, BGR, HRV, CZE, HUN, RKS, MKD, MDA, POL, SVN, ROU и SVK). Където е възможно, ще известяваме за положението с наличностите, за да не ви разочароваме.

Позволява се взимане на максимум 2 (два) Bluetooth® високоговорителя Smidt-Imex на домакинство.

За да кандидатстват за тази Промоционална оферта, участниците трябва да:
a)  Закупят 5 (пет) промоционални кутии Pringles „Купи/Вземи високоговорител”
b)  Отлепят, разкрият и запазят кодовете под капачките на 5-те (петте) промоционални пакета
c)  Посетят Pringles.com и да кликнат върху раздела с офертата за Bluetooth високоговорител
d)  Изпратят 5-те (петте) кода от закупените промоционални кутии
e)  Влязат като съществуващ потребител или да регистрират своите данни
f)  Трябва да се попълни следната информация:
             i.  Пълно име
            ii.  Пощенски адрес
           iii.  Имейл адрес
g)  Изпратят заявката си, за да завършат процеса за поръчка

Всяка валидна заявка ви дава 1 (един) Bluetooth® високоговорител Smidt-Imex. Всички Bluetooth® високоговорители Smidt-Imex ще бъдат изпратени до посочения в заявката адрес със стандартна поща.

Моля, предвидете 90 (деветдесет) дни за доставката на вашата Промоционална оферта.

Всички заявки за Промоционалната оферта трябва да се правят директно от участника, който заявява Промоционалната оферта.

Може да се използват само истински промоционални кодове, отпечатани за тази Промоционална оферта. Кодовете нямат стойност и не могат да се продават или прехвърлят. Всеки опит да се избегне използването на истински кодове в тази Промоционална оферта ще води до дисквалифициране на участието.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара