Спечелете уикенд в Созопол и ваучери за пазаруване


Краен срок - 11 август 2017

Зарадвай себе си с най-новите модели обувки, подари си шанса да спечелиш голямата награда от конкурса на Бутик Арена

Конкурсът“Добре пременена, от Бутик Арена наградена – Спечели weekend на море, в България“ се провежда в периода 11 юли 2017 – 11 август 2017 и е адресиран към всички дами закупили до момента чифт обувки от Бутик Арена. Внимание, ако все още не сте закупили желаните от Вас обувки, предвидете Вашата поръчка така, че да може да ги получите до крайният срок на конкурса – 11 август 2017.

Интересува ли те ? Виж какво трябва да направиш за да спечелиш weekend на брега на морето в България или ваучер за покупки от Бутик Арена !

1. Купи си обувки по избор от нашият online магазин Бутик АРЕНА. Ако имаш вече закупени обувки от нас, НЕ Е нужно да купуваш други!

2. Направи си снимка на която си с обувките, които са закупени от Бутик Арена

3. Влез в страницата на Конкурса на Бутик Арена и качи своята снимка. Попълни полетата във формуляра с персоналните си данни и си подари шанса да спечелиш голямата награда на Конкурса.

Снимките на всички участнички в конкурса „Добре пременена, от Бутик Арена наградена – Спечели weekend на море, в България“ ще бъдат публични.

Печелившите в конкурса ще бъдат изтеглени на случаен принцип чрез жребий, на база на e-mail адреса попълнен във формуляра за участие. Внимание !!! Попълнете във формуляра само валидни и актуални данни, за да можем да се свържем с Вас в случай, че спечелите една от трите премии

ПЪРВО МЯСТО – 2 нощувки в OfirApartmentHotel, Созопол, България

Премията е валидна за уикенда 25 август 2017- 27 август 2017 с настаняване в OfirApartmentHotel намиращ се на брега на морето в Созопол, България.Освен просторният апартамент, печелившата и нейните придружители ще могат да ползват всички удобства и екстри, които предлага хотела. Бутик Арена ще се погрижи да прекарате един незабравим уикенд. Апартамента се състои от родителска спалня, просторен хол с изглед към морето и кухненски кът. Може да бъдете настанени с Вашето семейство или с Вашите приятели. Апартаментът е подходящ за семейство с деца или за трима възрастни. При желание от Ваша страна, може да удължите Вашата ваканция, като заплатите остатъка от престоя си на префенциални цени специално за Вас.

ВТОРО МЯСТО – ВАУЧЕР за покупки в Бутик Арена на стойност 100 лв*

ТРЕТО МЯСТО – ВАУЧЕР за покупки в Бутик Арена на стойност 75лв*

* Всеки един ваучер е валиден само за една покупка. В случай, че сумата от ваучера не е изразходена цялата при поръчка, остатъка не може да бъде използван при следваща поръчка.

Печелившите ще бъдат обявени на 12 август 2017, както в страницата ни във Facebook- Boutique Arena , така и в www.iArena.bg


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара