Спечелете Samsung Galaxy J7 2017


Краен срок - 20 юли 2017

Спечели Samsung Galaxy J7 2017 като ни отговориш „Победата е най-сладка когато….. (палец) „Съм на първо място“ или (сърце) „Има с кого да споделя наградата“?

Ние сме победител в тестовете за скорост на Ookla и постигнахме това, за да те свържем бързо с всичко, което е важно за теб.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M/ Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и отговорят на зададената фраза „Победата е най-сладка когато….. „ като изберат една от следните две опции: символ (палец) за „Съм на първо място“ или символ (сърце) за „Има с кого да споделя наградата“. За валидни регистрации ще се броят тези, които са изпълнили условието на играта като са посочили един от двата символа - палец или сърце.

Награди: 1 брой Samsung Galaxy J7 2017.

Печелившият се определя с томбола на случаен принцип измежду всички гласували с палец или сърце на „Победата е най-сладка когато…..“ (палец) „Съм на първо място“ или (сърце) „Има с кого да споделя наградата“.

Томболата ще бъде теглена на 21.07.2017 г. като в следствие на нея на страницата на VIVACOM във Facebook, ще бъде обявен печелившия участник и равен брой резерви (1 бр.), в случай, че печелившия не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок. Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с победителя на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 2 дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш;

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара