Спечелете 4-звездна почивка от мебели Виденов


Краен срок - 5 август 2017

Стартира нашата НОВА ИГРА „Спечели почивка от Мебели Виденов“!
Включете се и може да спечелите уикенд за двама в 4-звезден хотел!

За да участвате трябва само да станете наш лоялен клиент!

Влезте в сайта на Мебели Виденов и се регистрирайте - https://videnov.bg/user/register

След това влезте в профила си и активирайте своята онлайн картата „Лоялен клиент“. Ако вече имате регистрация трябва само да активирате картата „Лоялен клиент“ през вашия личен профил.

Всеки участник може да се регистрира само веднъж.

Всеки участник може да активира еднократно своята онлайн карта "Лоялен клиент".

За участие в играта не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт на Мебели Виденов, нито заплащането на каквато и да било такса.

Всеки изпълнил правилно условията на играта участва в жребия за спечелване на наградата.

Организаторът уведомява спечелилият участник в рамките на 5 работни дни чрез отделен пост, коментар под поста-игра, в който участника се е включил, "тагване" на съответния участник или коментар под публикуваното от участника съдържание на Фейсбук страницата.

За да получи наградата си, спечелилият участник следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и адрес за доставка под формата на лично съобщение във фейсбук страницата на Организатора в 30 дневен срок от деня на уведомяването по т. 4.2.

Наградата е 1 брой ваучер, който включва почивка за двама на българското Черноморие. Резервацията е платена предварително от Организатора и включва две нощувки в двойна стая при изхранване ол инклузив за периода от 08.09.2017г. до 10.09.2017г. Наградата се печели от участника, който се е регистрирал в сайта на Организатора и е активирал своята онлайн карта – "Лоялен клиент".

Спечелената награда е с фиксирани параметри и не може да бъде променяна.

Наградата се изпраща до предварително обявен от победителя адрес или в най-близкия магазин на Организатора, като това се уговаря предварително.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара