Спечелете лазерна клавиатура и 15 магични чаши


Краен срок - 25 юли 2017

Време е…

„Валериан и градът на хилядите планети“ подпали съзнанието на родните фенове и е време да превключим на висока скорост. По малко от 2 седмици до премиерата, а ние обявяваме официалния старт на първата инициатива, която посвещаваме на филма. Тя разбира се е съвместно организирана с любезната подкрепа на официалния разпространител на заглавието на територията на България- А+ ФИЛМС.

Очаква ви едно изключително видео от филма и един скрит герой, който трябва да разпознаете и регистрирате. Тук ви очаква голямата награда- оригинална, черна, лазерна клавиатура „Валериан и градът на хилядите планети“, както и 15 оригинални чаши от филма (които след наливане на топла напитка променят дизайна си).

Всички разпознали и регистрирали ПРАВИЛНИЯ герой, ще участват в разпределението на наградите. Теглим и обявяваме на 25.07.2017г.

Всички награди ще бъдат изпратени до посочен от победителите адрес, за сметка на www.cineboom.eu! Преди участие, моля запознайте се с условията, разположени в долния ъгъл на страницата на играта.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара