Играй за MegaЯка ваканция с MegaCart.bg


Краен срок - 24 юли 2017

Играй и спечели страхотна награда от играта „MegaЯка ваканция с MegaCart.bg"!

Можеш да спечелиш органайзер-чанта за багажник на автомобил, самонадуваемо легло-диван в черен цвят или Еко бутилка Equa за твоята лятна ваканция.

УСЛОВИЯТА:

1. Тагни приятелите или семейството, с които ще споделиш ваканцията
2. Харесай страницата на megacart.bg и сподели поста на играта на стената на личния си профил във фейсбук
3. Остави валиден имейл в прозореца на фейсбук месинджъра, който ще ти се появи, след като участваш в играта.

На него ще ти изпратим потвърждение в случай, че си сред печелившите.

Играта продължава до 23:59 на 24.07.2017, а на 25.07.2017 тук ще обявим имената на тримата печеливши, изтеглени на случаен принцип чрез специализиран софтуер.

Награди: Наградите в настоящата игра са общо 3 /три/ и се печелят от три различни лица, определени на случаен принцип чрез софтуер.

Наградите са:

1. Органайзер-чанта за багажник на автомобил
2. Самонадуваем диван-легло
3. Еко-бутилка Equa, всички от www.megacart.bg.

Разпределението на наградите става по описания ред и реда на теглене имената на печелившите – първият изтеглен печели органайзер-чанта, вторият печели самонадуваем диван-легло и третият изтеглен печели еко бутилка Equa.

Играта не е обвързана с покупка като условие за участие. Наградите могат да бъдат отказани за получаване от техните получатели с писмено искане чрез изпращане на лично съобщение до фен страницата на фирмата или на имейл info@megacart.bg.

Наградите могат да бъдат преотстъпвани на трети лица при съгласие и с допълнителна договорка по преценка на фирмата. Наградата не може да бъде заменяна с друг вид награда, както и да се получава левовата й равностойност.

Условия за усвояване на наградата: Всеки от печелившите следва да отговори обратно на получения имейл за потвърждение на наградата,  в срок от 14 дни след получаването му. В случай, че няма потвърждение в регламентирания срок, наградите се анулират.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени във фейсбук страницата на Megacart с url адрес:https://www.facebook.com/megacart.b... на 25.07.2017, и ще им бъде изпратено потвърждение по имейл, на което следва да отговорят за уточняване на детайлите и обратно потвърждение. 
 
Играй за „MegaЯка ваканция с MegaCart.bg"! Късмет и страхотно лято!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара